Börsmäklarna: Småbolagsförvaltaren Johan Thorén om fem aktuella aktiecase

I första avsnittet av nylanserade podden Börsmäklarna by Pareto Securities träffar vi småbolagsförvaltaren Johan Thorén och diskuterar hur våren varit för småbolagen och vilka teman han tycker är mest intressanta att investera i.

Dela med andra

No

I första avsnittet våra nya podcast Börsmäklarna by Pareto Securities intervjuar aktiemäklar Matilda Karlsson småbolagsförvaltaren Johan Thorén som är förvaltningschef och medgrundare till Strand Kapitalförvaltning.

Småbolagen har haft en bra start på året och i podden diskuteras fem bolag som Johan haft ögonen på under våren; Byggmax, Xvivo, Beijer Ref, Storytel och Yumico.

Lyssna och prenumerera på Börsmäklarna by Pareto Securities på Spotify eller Apple Podcasts.

Disclaimer:

Denna podcast innehåller inte professionella råd och informationen bör inte betraktas som investeringsråd. Handel i värdepapper medför en risk och historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pareto Securities är varken rättslig eller ekonomiskt ansvarig för direkta eller indirekta förluster, eller andra kostnader som kan uppstår vid användning av information i denna podcast. Fullständig disclaimer här:

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES