Gå til innholdet

Inbjudan: Pareto Securities’ Swedish Selected Small Caps Day

Vi har nöjet att bjuda in er till Pareto Securities’ Swedish Selected Small Caps Day torsdagen den 17 november, 2022 kl. 10:00 – 12:15 CET. Deltagandet sker endast digitalt.

Vår modellportfölj Swedish Selected Small Caps är ett urval av våra starkaste investeringsidéer bland svenska småbolag. Vi ser en långsiktig potential i de utvalda bolagen och gör kvartalsvis (eller vid behov) uppdateringar. Portföljen har sedan lanseringen den 1 oktober, 2019 gått upp med ~76%.

I november släpper vi en ny uppdatering av portföljen där vi tagit fram våra bästa småbolagsidéer. Den 17 november kommer vi gå igenom casen i vår nya portfölj, sex av bolagen kommer att presentera och ni kommer kunna ställa frågor både till oss och till bolagen. Registrera er för att delta (digitalt) och få mer information om portföljen, bolagen och eventet.  

Datum

Registrering

Agenda

 

Torsdag 17 November, 2022

 

Klicka här för registrering

 

Agendan kommer publiceras närmare eventet

 

 

 

 

Bästa hälsningar,

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev