Infront Mobile är nu kostnadsfri för alla kunder

Nu är det kostnadsfritt för alla våra kunder att ladda ner och använda Infront Mobile. I appen kan du bevaka marknaden, få en tydlig portföljöversikt och lägga snabba ordrar.

Dela med andra

Mobiltelefon med tradingappen Infront Mobile

Pareto Securities

Yes

Infront Mobile är utvecklad för att ge dig snabb marknadstillgång, portföljöversikt och orderläggning direkt i telefonen. Skapa dina egna bevakningslistor, sätt kurslarm och handla på 16 marknader med avancerad funktionalitet. Dessutom får du tillgång till de senaste nyheterna och Pareto Securities analyser.

Så får du tillgång till appen Infront Mobile

För att använda Infront Mobile behöver vi först aktivera tillgången för dig.

  1. Fyll i formuläret nedan.
  2. Inom en bankdag får du ett mail med inloggningsuppgifter.
  3. Ladda ner Infront Mobile-appen från App Store eller Google Play.
  4. Logga in på appen. Använd inloggningsuppgifterna från mailet i steg 1. I steg 2, ”log in to trading service” använder du samma användarnamn och lösenord som till vår onlinetjänst.

Fyll i formuläret och få tillgång

Om du redan har en prenumeration på Infront Web Trader eller Active Trader kan du ladda ner appen och logga in på samma sätt.

Om du redan prenumererar på marknadsdata aktiverar vi även tillgången i Infront Mobile. Kontakta oss per e-post online@paretosec.se om du önskar tilläggstjänster för Infront Mobile.

Upptäck möjligheterna hos ett ledande nordiskt mäklarhus

Som kund hos Pareto Securities har du tillgång till kunskapen, verktygen och möjligheterna som ett fullservice-mäklarhus kan erbjuda dig. Handla med avancerade handelstjänster på 80 procent av världens kapitalmarknad, få tillgång till fundamentala aktieanalyser på cirka 300 nordiska aktier och personlig service från erfarna aktiemäklare.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES