Gå til innholdet

Pareto Securities’ Gaming Seminar 25 maj

Tisdagen den 25 maj bjuder vi in våra kunder att lyssna på bolag som Embracer, Stillfront och MTG

Spelmarknaden förväntas växa snabbt de kommande åren drivet av en ökad efterfrågan från länder utanför västvärlden som Indien och Kina. Coronapandemin har haft en positiv påverkan på spelmarknaden eftersom fler spenderat mer tid online och hittat till nya spel. 

Årets Gaming Seminar kommer behandla ett brett spektrum av relevanta ämnen, såsom covid-19 effekter, M&A-landskapet, framtida tillväxtmöjligheter och trender. Efter varje presentation kommer det finnas möjlighet till att ställa frågor direkt till bolagen. Presenterar gör några av de ledande nordiska spelbolagen, såsom Embracer, Rovio och Stillfront.

 
Alla deltagande bolag: 

Stillfront
Remedy Entertainment
Media and Games Invest
MTG
G5 Entertainment
Enad Global 7
Embracer
Rovio
Azerion
MAG Interactive
Qiwii Games

Observera att du måste vara kund för att delta.
 

NÄR
25 maj kl 8:55 - 15:00

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare eller här.

AGENDA

Fullständig agenda.

 

MODERATOR

Pareto Securities analytiker Marlon Värnik kommer moderera eventet och ställa frågor till bolagen.

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.