Gå til innholdet

Pareto Securities’ Nordic TechSaaS Conference

Missa inte att anmäla dig på vår virtuella konferens och lyssna på en mängd spännande mjukvarubolag

 

Under de senaste åren har vi sett ett ökat intresse för nordiska mjukvarubolag som gynnas av digitalisering och ökad adoption av molnbaserade tjänster. Blickarna har särskilt riktats mot SaaS (Software as a Service) där vi hittar bolag som ofta karaktäriseras av stark tillväxt, höga bruttomarginaler och återkommande intäkter. Utvecklingen fortsätter att inspirera företag att lansera ny teknik och digitalisera sina erbjudanden.

Ta chansen att lyssna till en rad spännande bolag som bland annat Mercell, Storytel, Pexip, Lime och Kahoot

 

 

 

NÄR
10-11 november

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare eller här.

AGENDA

Fullständig agenda.

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Tre senaste från Pareto:

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.