Gå til innholdet

Swedish Selected Small Caps Day / 6 maj

Torsdagen den 6 maj bjuder vi in till andra upplagan av Swedish Selected Small Caps Day klockan 9.30-12.00. Lyssna och ställ frågor till sju intressanta bolag.

Vår modellportfölj Swedish Selected Small Caps är ett urval av våra starkaste investeringsidéer bland svenska småbolag. Vi ser en långsiktig potential i de utvalda bolagen och gör kvartalsvis (eller vid behov) uppdateringar. Portföljen har sedan lanseringen den 1 oktober, 2019 gått upp med ~180%.
 

 

Lyssna och ställ frågor till bolagen
Vi erbjuder åter tillfället att lyssna på en livegenomgång av portföljen samt presentationer från några av de starkast presterande bolagen i portföljen: VNV Global, Kambi, Storytel, Hexatronic, Mips, Azelio och Renewcell. Det kommer även finnas möjlighet att ställa frågor direkt till bolagen under eventet.

 


Bild från förra årets event. Även denna gång modereras eventet av Stefan Wård och Matilda Karlsson.

NÄR
6 maj kl 9.30-12.00

ANMÄLAN
Eventet är öppet för alla och du anmäler dig här.

AGENDA

Publiceras snart.

 

 

 

 

 

Please refer to important disclosures here.

 

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 

 

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.