"Vi bör använda den nuvarande energikrisen för att avsevärt påskynda investeringar i energi – både förnybar energi och olja och gas"

Pareto Securities VD Christian Jomaas öppnar vår 29:e årliga energikonferens med att betona hur vi går in i en ny supercykel för energi

Dela med andra

Pareto Securities

Energifrågan har blivit ett av de mest relevanta fokusområdena bland beslutsfattare med den pågående energikrisen i Europa. Vår 29:e årliga energikonferens är den största i sitt slag i Europa, med 160 bolag som presenterar. I år ser vi ett rekordstort intresse för konferensen som lockar över 1600 registrerade deltagare i form av investerare, politiker, nyhetsbyråer och branschexperter.

Se våra internationella webbplats för mer information om konferensen.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES