Viktor Hovland och Kristoffer Ventura ingår partnerskap med Pareto Securities

Vi kan stolt berätta att Pareto Securities har ingått ett partnerskap med de professionella golfspelarna Viktor Hovland och Kristoffer Ventura. Båda är aktiva medlemmar i den prestigefyllda PGA-touren och kommer tävla för Norge i OS senare i år.

Dela med andra

Viktor Hovland och Kristoffer Ventura ingår partnerskap med Pareto Securities

Pareto Securities

”Viktor och Kristoffer är de perfekta globala ambassadörerna att representera Pareto Securities. Båda är väldigt framgångsrika som ett resultat av deras enastående arbetsmoral, positiva attityd och självförtroende”, säger Christian Jomaas, VD på Pareto Securities.

Även med pressen från både amerikanska och norska medier har Kris och Viktor lyckats överträffa förväntningarna sedan de gick med i PGA-touren förra säsongen.

Viktor Hovland

Bara 24 år gammal, har Viktor redan vunnit två PGA TOUR-tävlingar, en bedrift som bara fyra andra europeiska spelare har uppnått. Viktor rankas för närvarande som nummer 14 på den officiella världsrankingen och senare i år kommer han att delta i alla fyra stora mästerskap. Dessutom väntas han bli den första norska medlemmen någonsin på European Ryder Cup-laget.

”Jag är mycket exalterad över partnerskapet med Pareto Securities. Både Pareto och vi som spelare, konkurrerar globalt, är framåtsträvande och tror på långsiktigt hårt arbete och engagemang. Pareto är nu vår enda nordiska ambassadör och det är viktigt för oss att visa var vi kommer ifrån, även om vi främst tävlar på den internationella scenen”, säger Viktor Hovland.

Viktor Hovland och Kristoffer Ventura ingår partnerskap med Pareto Securities

Viktor Hovland rankas nummer 14 på den officiella världsrankingen

Kristoffer Ventura

Kristoffer har redan visat på konsekvent stark prestation i PGA-touren med flera topp 10-avslut på sitt CV. Tack vare sin prestation kommer Kristoffer tillsammans med Viktor representera Norge i OS senare i år.

”OS kommer naturligtvis att bli en höjdpunkt för oss och vi är mycket glada över att ingå partnerskap med Pareto Securities inför detta globala evenemang där vi stolt kommer att representera våra norska färger” säger Kristoffer Ventura.

Viktor Hovland och Kristoffer Ventura ingår partnerskap med Pareto Securities

Kristoffer Ventura har visat på konsekvent stark prestation i PGA-touren

Tillsammans för att bli bättre

Viktor och Kristoffer är nära vänner och pushar varandra till att bli de bästa versionerna av sig själva både på och utanför golfbanan. Att ha dem tillsammans som ett team känns naturligt och kommer göra deras partnerskap med Pareto Securities starkare.

”Detta är ett fantastiskt tillfälle för Pareto Securities att samarbeta med likasinnade men i ett annat sammanhang. Både Viktor och Kristoffer är på toppen av en global och konkurrenskraftig marknad, något alla på Pareto strävar efter att uppnå. Vi lockades också av deras karaktär och positiva attityd - om du gillar det du gör, så gör du ditt jobb bättre – något som Pareto står bakom helt. Vi ser också fram emot att spela golf med Viktor, Kristoffer och våra kunder ”säger Christian Moxon, Managing Director på Pareto Securities.

Som en del av avtalet, kommer Viktor och Kristoffer att delta i speciella Pareto-evenemang i Norge och USA, samt vara en del av firmans bredare marknadsföringsinitiativ.

 

Please refer to important disclosures here.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES