Gå til innholdet

För- och efterhandel i USA

Hos Pareto är det möjligt att ta positioner innan marknaden öppnar, eller att reagera på nyheter och uppgifter som släppts efter stängning genom utökad handel på de amerikanska börserna.

De amerikanska börserna är tillsammans världens största kapitalmarknad och det är ibland vid speciella tillfällen betydande handel med aktier även utanför börsens ordinarie öppettider.

För att lägga en order som gäller i förhandeln (pre-market) måste du välja <Valid> GTX i handelssystemet. Ordrar som läggs som GTX är giltiga fram till USA-marknaderna stänger 22:00 (svensk tid) och kan läggas in så tidigt som 10:00.

Om du vill delta i efterhandeln måste du lägga ordern efter 22.00. Efterhandeln hos Pareto stänger 22:55.

Om du vill handla via click trading-fönstret (tillgänglig i Infront Active Trader) måste du gå in på "Details" och ändra fältet "Valid" på "order template". ClickTrading möjliggör blixtsnabb aktiehandel. Läs mer om detta och titta på demon här. Gå även in på vår sida och läs mer om avancerad aktiehandel.

Är du intresserad av avancerad aktiehandel, eller vill du veta mer om våra ledande handelstjänster? Pareto har lösningar för alla behov, från hobbyinvesteraren till professionella tradern.
 

 

Toppbilden från Wikimedia Commons, tagen av Daniel Schwen

Tre senaste från Pareto:

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.