Gå til innholdet

Tin Fonder - Core ny teknik

Nu är det klart att succéförvaltarduon Carl Armfelt och Erik Sprinchorn startar den nya fonden Core Ny teknik.

Fonden Core Ny Teknik

Under hösten sade de två framgångsrika förvaltarna av fonden Swedbank Robur Ny Teknik upp sig. I deras nya satsning TIN Fonder backas de upp av investmentbolaget Bure. Fonden finns ny tillgänglig för handel via Paretos fondplattform. 

Köp fonden
 

 

Beskrivning

Core Ny Teknik är en aktiefond som investerar i teknik, hälsa och digitala varumärken. Det är en fond för dig som tror på innovation, småbolag och Norden.

Core Ny Teknik är en aktivt förvaltad fond med ca 40-60 innehav. Fonden riktar sig främst mot långsiktiga placerare. Huvudfokus är bolag med lönsamhet och starka kassaflöden. Fonden undviker förhoppningsbolag och biotechbolag. 30 procent av fonden får placeras globalt utanför Norden.

Fonden lämpar sig väl för de som tror att mjukvara, hälsa och digitala varumärken blir viktigare i framtiden. I fondens investeringsbeslut beaktas hållbarhet där vi tror på teknisk innovation, god dialog, inflytande för att påverka bolag i rätt riktning mot hållbart värdeskapande.

Förvaltarteam

Erik Sprinchorn TIN Fonder Core Ny Teknik        Carl Armfelt TIN Fonder Core Ny Teknik
Erik Sprinchorn                         Carl Armfelt

Erik och Carl har jobbat tillsammans som team i snart tio år. De har startat Core Ny Teknik med tron att digitala tillgångar kommer bli mer värdefulla i framtiden. De anser att en aktiefond med innovativa bolag bör utgöra kärnan snarare än kryddan i ett långsiktigt sparande.

 

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.