Gå til innholdet

FLEX LNG - Intervju med CEO

FLEX LNG har en spännande positionering i den växander marknaden för gasfrakt. Vi träffade CEO, Øystein M. Kalleklev, som ger en update på vad som händer.

Paretos analyser på FLEX LNG finner du i inloggat läge här. Senaste uppdatering är från 28.09.2019 med titeln "Term contracts will drop jaws". Fullständig översikt över de bolag vi följer i sektorn finner du på sektoröversikten och de kommenteras löpande i vårt utskick "Shipping Daily". 

I denna intervju får du höra mer om:

  • Det långsiktiga globala tillväxtcaset i LNG
  • Det pågående skiftet från kol till LNG (betydande miljöeffekt)
  • Tilståndet på världsflottan och effekten av nya och mer effektiva båtar 
  • FLEX positionering och vad som sker framöver

Sköter du dina investeringar själv kommer du få stor nytta av Paretos analyser. Med aktivt konto för online-handel hos Pareto får du full tillgång till våra analyser och estimat. Är du inte redan kund hos oss kan du utnyttja vårt välkomsterbjudande nedan. Du kan registrera konto med BankID på bara ett par minuter. Mer info om vilka analyser du kan få från Pareto finner du här.

Klicka här för att se videon på Youtube. Bilden överst är lånad från FLEX LNG.

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.