Kapitalanskaffningar och emissioner

Pareto Securities är ett av de ledande mäklarhusen i Norden inom kapitalanskaffningar, obligationsemissioner och börsnoteringar. Hos oss kan du delta i den institutionella allokeringsdelen vilket ökar dina chanser till tilldelning.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Teckna i riktade och företrädesemissioner
  • Var med i börsintroduktioner s.k. IPO
  • Regelbundna obligationsemissioner
  • Delta i projektfinansiering
  • Involverade i fler än 200 transaktioner per år

Aktuella emissioner

Vi agerar finansiell rådgivare kontinuerligt för bolag som behöver resa kapital genom aktie- eller obligationsemissioner. Hos oss kan du delta i den institutionella allokeringsdelen vilket betyder att du både kan teckna för större belopp samt att chansen för god tilldelning ökar. Nedan ser du våra pågående transaktioner.

PÅGÅENDE TRANSAKTIONER

Tidigare emissioner

Sedan 2015 har vi globalt rest mer än SEK 220 miljarder kronor i aktiekapital och SEK 270 miljarder kronor i högavkastande obligationer. Tidigare transaktioner hittar du nedan.

Olika typer av kapitalanskaffningar

Pareto Securities är störst i Norden inom högavkastande företagsobligationer (DCM) och är en ledande rådvigare för tillväxtbolag inom ECM. Hos oss har du möjligheten att delta i aktie- och obligationsemissioner i den institutionella allokeringsdelen. Således kan du både teckna för större belopp än via andra aktörer samt att chansen för bra tilldelning är högre. Nedan ser du olika typer av kapitalanskaffningar som Pareto Securities är involverad i.

Börsintroduktioner (IPO)

Under de senaste åren har vi satt över 10 bolag på börsen inom segmentet Small/Mid Cap. Vi är aktiva i sektorer såsom Life Science, fastigheter och Clean Tech.

Aktieemissioner

Vi utför i snitt en företrädesemission i månaden samt är ledande i Norden när det kommer till riktade emission. Aktiva kunder får tillgång till vårt transaktionsflöde.

Obligationsemissioner

Vi är störst i Norden när det kommer till emissioner av högutdelande obligationer. I tillägg erbjuder vi möjligheten till handel med obligationer i sekundärmarknaden.

Projektfinansiering

Vi har erbjudit investerare möjligheten till ett direkt ägande i projekt sedan 1986. Områdena vi är ledande inom är fastigheter, shipping, offshore och förnybar energi.

Vill du ha mer information om emissioner?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.