Fonder hos Pareto Securities

Hos oss hittar du ett brett utbud med fonder där vi betalar tillbaka all returprovision till dig som kund. Istället betalar du en fast plattformsavgift.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • En unik prismodell för fondhandel
  • Aktiefonder, räntefoner och blandfonder
  • Samla dina aktier och fonder i samma portfölj
  • Personlig service och tillgång till vår expertis

En unik prismodell för fondhandel

Till skillnad från många andra banker och mäklarhus behåller vi inte den provision som distributören (banken/mäklarhuset) får från fondbolaget. Vi betalar ut all returprovision till dig som kund, vilket innebär att du får tillbaka upp till 50% av de löpande kostnaderna. Istället betalar du en plattformsavgift på dina fonder. Således blir det mer transparent för dig som kund och avgiften du betalar blir ofta lägre.

Pris för fondhandel hos Pareto Securities

Hos oss betalar du 0,2 % i plattformsavgift, oavsett fondtyp. Vi tar ingen avgift vid köp och sälj av fond. All returprovision krediteras till dig som kund. Kostnaden för fond är: löpande kostnader - returprovision + plattformsavgift + ev. övriga avgifter.

Tårtdiagram för fondavgift. Inklusive förvaltningsavgift, returprovision och plattformsavgift.

Hitta din nästa fondinvestering hos Pareto Securities

Vi har ett brett utbud av fonder från välkända fondförvaltare för att du ska kunna hitta rätt fonder för dig. Hos oss hittar du allt ifrån aktiefonder, räntefonder och kombinationsfonder till mer sofistikerade aktivt förvaltade fonder. Med våra filtreringsfunktioner är det enkelt att jämföra bland annat, avkastning, Morningstarbetyg och kostnader. Håll utkik efter en uppdaterad och skräddarsydd fondlista inom kort!

Komplettera dina aktier med fonder

Aktivt förvaltade fonder kan vara lämpliga om du tror att fondförvaltaren kan slå marknaden eller om du vill diversifiera din portfölj i svårnavigerade sektorer. En fördel med att ha dina fonder hos oss är att du kan använda fonderna som säkerhet om du vill utnyttja värdepapperskredit.

Generellt sett brukar aktivt förvaltade fonders avgifter vara högre än traditionella fonder. Men med vår plattformsavgift får du tillbaka upp till 50% fondförvaltningsavgiften och kan därför minska kostnaderna avsevärt.

Vill du samla dina aktier och fonder i samma portfölj?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Använd din fondportfölj som säkerhet

Med tillgång till belåning får du en flexibel finansiering av din portfölj, med möjligheten till att öka din exponering på marknaden när du så önskar. Vi använder dynamiska belåningsgrader som förändras utifrån vikten av den största aktieposten. Om din portfölj är diversifierad får du mer flexibilitet och handelskapacitet tack vare en högre belåningsgrad. På så vis kan fondinnehav vara ett effektivt sätt att öka diversifieringen och därmed handelskapaciteten.

Att låna pengar till att handla värdepapper kan öka din exponering i marknaden och därmed både din potentiella vinst och potentiella förlust. Produkten riktar sig till investerare med god kunskap och erfarenhet från värdepappersmarknaden.

Få tillgång ETF:er i Europa och USA

ETF:er är börsnoterade fonder som kan handlas på marknaden på samma sätt som en aktie. Många ger exponering mot välkända index, på samma sätt som traditionella indexfonder. Hos oss kan du handla hundratals ETF:er noterade i Europa. Om du kan klassificeras som professionell kund får du även tillgång till amerikanska ETF:er.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.