Gå til innholdet

Handel med utländska aktier och fonder

Handla aktier och andra värdepapper på 14 olika marknader globalt. Bygg din internationella portfölj hos Pareto Securities.

  • Värdepapper på 14 olika marknader globalt
  • Upptäck vårt konkurrenskraftiga USA-erbjudande
  • Valutakonto kopplat till ISK och depå
  • Handla aktier, fonder, ETF:er och ETFNer

Bli kund

Registrera dig på 3 minuter med BankID

Aktiehandel i 80 % av världens kapitalmarknad

Vi tillhandahåller elektronisk handel i värdepapper noterade i Sverige, Norge, Danmark, Finland, USA, Kanada, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Spanien, Italien, Nederländerna, Belgien och Schweiz. Tillsammans utgör dessa marknader ca. 80% av det globala börsvärdet. 

Du kan även lägga manuella order i Hongkong, Japan, Singapore, Australien, Nya Zeeland, Sydafrika, Portugal och Österrike via våra mäklare på telefon.
 

Elektronisk handel på världens marknader hos Pareto Securities 

Du kan handla aktier snabbt och säkert direkt på 14 marknader via följande verktyg:
 
   SE  NO  DK  FI  US  DE  FR  NL  BE  ES  IT  GB  CH  CA
Onlinetjänst                  
Infront

Använd vår Onlinetjänst för att handla aktier i Norden och USA. För att få tillgång till prisinformation samt handla på andra marknader behövs Infront Web Trader, Infront Mobile eller det mer avancerade verktyget Infront Active Trader

Handel i USA med tillgång till för- och eftermarknaden

Hos Pareto Securities får du en komplett helhetslösning för aktiehandel i USA. Amerikanska aktier är populära bland våra kunder och många är intresserade av att utnyttja de möjligheter som finns inom för- och efterhandel av amerikanska aktier.

Automatisk nettoväxling eller växling med valutakonto

Hos oss kan du växla själv med ett valutakonto eller låta oss växla automatiskt när du handlar aktier i andra valutor än svenska kronor.

Automatisk växling - endast växling av nettohandelsbelopp

Om du handlar aktier i en annan valuta än SEK växlar vi dina affärer automatiskt innan marknaden öppnar nästa dag. Hos oss betalar du endast för växlingen av nettohandelsbeloppet, dvs. skillnaden mellan köp och sälj i en valuta under en handelsdag.

Valutakonto - handla i lokal valuta och växla själv

Med ett valutakonto kan du hantera valutaexponeringen i din portfölj samt minska handelskostnaderna. När du har ett valutakonto kopplat till depå och ISK växlar du själv. Köp och försäljningar av utländska aktier debiteras och krediteras i respketive valuta. Om du säljer en USD-aktie kommer du krediteras med ett belopp i USD, och om du köper en aktie i EUR kommer kontot att debiteras med ett belopp i EUR. Med ett negativt saldo på ditt valutakonto debiteras du ränta enligt prislistan
För att få valutakonto krävs en godkänd kreditansökan med en kreditlimit på minst 200 000kr.

Se priserna för växling

Handlar du aktier i utlandet och vill veta vad Pareto Securities kan erbjuda dig?

Vår prislista ger en översikt över courtagesats på varje enskild utländsk marknad. Förutom att erbjuda elektronisk handel på 80 % av världens kapitalmarknader kan du handla aktier på de flesta av världens börser via en mäklare.

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Bygg en internationell och diversifierad portfölj

Utöver möjligheten att investera i utländska aktier får du tillgång till ett stort urval av:

  • Exchange Traded Funds (ETF): Läs mer
  • Traditionella fonder: Läs mer
  • Tradingprodukter (ETN'er)

Andra fördelar med att handla i utländska aktier

Som kund får du samlingsnotor på alla marknader vi erbjuder handel på. Det innebär att det spelar ingen roll hur många avslut du får i en viss aktie och sida. Samtliga avslut på köpsidan i en aktie buntas ihop samt alla avslut på säljsidan. Således betalar du inte mer än ett minicourtage per aktie och sida under en handelsdag.

BLI KUND

Är du redan kund? Läs mer om hur du kan komma igång med handel i utländska värdepapper

Registrera dig till vårt nyhetsbrev