HANDELSTJÄNSTER

Handelstjänster för alla behov

Hos Pareto Securities får du en komplett handelslösning anpassad efter dina behov. Du kan enkelt hålla dig uppdaterad via dator, mobil och surfplatta.

Pareto Securities Onlinetjänst

Få tillgång till en komplett plattform för aktiehandel hos Pareto Securities. Via vår hemsida får du tydlig överblick av din portfölj samt möjligheten att handla på de nordiska samt amerikanska börserna. Dessutom kan du växla manuellt, använda vårt grafverktyg med teknisk analys och läsa alla våra analyser.

Infront Web Trader

Infront Web Trader är ett enkelt sätt att få tillgång till fler marknader och mer avancerad handelsfunktionalitet. Med den når du hela 14 marknader som tillsammans utgör hela 80% av världens totala börsvärde. Du kan även bygga en skräddarsydd arbetsyta med den information du behöver.

Infront Active Trader

Om du är aktiv på aktiemarknaden är det viktigt att ha de bästa verktygen. Infront Active Trader är mycket uppskattad bland både traders och mäklare och kan till stor del skräddarsys efter dina behov. Kombinera Click-traderns blixtsnabba orderexekvering med vårt stora utbud av algoritmer och upplev trading på en ny nivå.

Infront Mobile

Infront Mobile är designad för att användas när du är på språng. Du kan enkelt följa marknaden, ha överblick över dina innehav och samtidigt handla snabbt. Via appen får du tillgång till handel på 16 marknader med marknadsdata i realtid, portfölj- och handelsöversikt samt tillgång till Pareto Securities aktieanalyser. Infront Mobile är kostnadsfri för Pareto-kunder.

Prislista handelstjänster

Kombinera ditt val av handelstjänst med den marknadsdata som du behöver. Om du handlar aktivt hos oss kan vi stå för dina kostnader relaterat till våra handelstjänster. I prislistan hittar du information om kostnader för Infront Web Trader, Infront Active Trader, marknadsdata samt nyhetspaket.