Gå til innholdet

Handelstjänster

Pareto Securities erbjuder en komplett handelslösning anpassad efter dina behov, och du kan hålla dig uppdaterad via dator, mobil eller surfplatta.

  • Realtidskurser
  • Paretos analyser
  • Handel på 14 marknader med marknadsdata i realtid
  • Flera avancerade funktioner

Bli kund

Infront Active trader – En av marknadens bästa handelsapplikationer

Active Trader är ett mångsidigt informations- och handelssystem som används av många aktiemäklare och aktiva traders. Med detta system har man en god grund för att kunna bedriva avancerad aktiehandel.

Med Active trader har man tillgång till information och handel på 14 marknader i en och samma applikation. Applikationen kan användas hemma, på kontoret och när du är ute och reser. Man har även möjlighet att bygga upp arbetsytor fullständigt anpassade efter eget behov. Även Infront Mobile ingår i den här prenumerationen.

Vill du ha samma verktyg som proffsen använder? Läs mer här, och prova Active Trader gratis i 14 dagar.

Infront Web Trader – Tillgång till global handel online

Infront Web Trader från Infront är ett enkelt sätt att få tillgång till avancerad handelsfunktionalitet på flera marknader. Med Infront Web Trader når du 14 marknader som tillsammans utgör 80% av det globala börsvärdet. Du har tillgång till Norden, USA och de flesta europeiska marknaderna. Du kan både handla aktier och börshandlade fonder. Bygg enkelt din arbetsyta med den information du behöver, eller använd våra färdiga arbetsytor. Även Infront Mobile ingår i den här prenumerationen.

Läs mer om Infront Web Trader och se demo här.

Paretos Handelsplattform - www.paretosec.se

Handelstillgång via vår hemsida ingår i baserbjudandet och är helt gratis. Du får tillgång till portföljöversikt samt en snabb och trygg handelsfunktion i Norden. Vår Smart order router (SOR) ser till att du får bästa exekvering när du lägger din order. Logga in eller bli kund för att få tillgång till våra webtjänster.

På hemsidan får man kostnadsfri tillgång till marknadsinformation och realtidskurser på de nordiska marknaderna. Man får som kund även tillgång till vår månadsportfölj samt material från Paretos analysavdelning. Du kommer även att kunna skapa portföljrapporter som ger dig en god översikt av utvecklingen på ditt konto.

Läs mer om våra onlinetjänster här.

 

Mobiltjänster – Infront Mobile för iOS & Android.

Med Infront Mobile kan du följa marknaden, ha översikt över ditt värdepappersinnehav och samtidigt handla från både mobil och surfplatta. Appen är inkluderad i grundpaketet om man väljer att använda Infront Web Trader eller Infront Active Trader. Via appen har man tillgång till:

  • Handel på 14 marknader med marknadsdata i realtid som tillägg
  • Portfölj- och handelsöversikt
  • Stop loss-funktionalitet
  • Paretos analyser
  • Nyheter
  • Kursalarm

Ladda ner från App Store eller Google Play – Klicka här för att prova Infront Mobile kostnadsfritt i 14 dagar.

 

Handlar du aktier ofta och vill höra vad vi har att erbjuda dig?

 

Fyll i fälten nedan så kontaktar vi dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev