Infront Active Trader

Om du är aktiv på aktiemarknaden är det viktigt att ha de bästa verktygen. Infront Active Trader är mycket uppskattad bland både traders och mäklare och kan till stor del skräddarsys efter dina behov.

Fyll i formuläret längre ner för en kostnadsfri testperiod på Infront Active Trader och Infront Mobile

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Realtidskurser för aktier, räntor, index, valutor och råvaror
  • Global aktiehandel på 14 marknader
  • Avancerad handelsfunktionalitet med algoritmer
  • Personlig service och tillgång till vår expertis

En avancerad handelsplattform anpassad efter dina behov

Infront Active Trader är baserad på Infront Professional Terminal som används av både aktiemäklare och professionella traders. Active Trader är designad för den aktiva privata investeraren som vill ha det bästa verktyget för att övervaka marknaden och snabb orderläggning. Plattformen erbjuder dig möjligheten att skräddarsy dina arbetsytor, använda avancerade grafverktyg samt blixtsnabb orderläggning med Infronts click-trader. I prenumerationen ingår även appen Infront Mobile. Pris för Active Trader samt kostnader för tilläggspaket hittar du i prislistan.

Via Infront Active Trader får du tillgång till snabb och säker handel i 14 länder. I USA har du även tillgång till för- och eftermarknaden samt viss amerikansk OTC.

Marknad

Sverige

Norge

Danmark

Finland

USA

Tyskland

Frankrike

Nederländerna

Belgien

Spanien

Italien

Storbritannien

Schweiz

Kanada

Infront

Avancerad orderläggning

Med Infront Active Trader får du tillgång till avancerade graftverktyg, skräddarsydda arbetsytor och snabb orderläggning med click-tradern. Utöver detta är du inte begränsad till enkla limitordrar och stop loss utan du har tillgång till ett stort utbud av algoritmer. Som kund hos Pareto kan du handla själv med algoritmerna "Over the day", "VWAP", "Participate 10%", "Participate 20%", "Participate 30%", "Darkpool" och "Stealth". Om dessa algoritmer inte räcker har vi ett stort utbud av än mer avancerade varianter.

trading-terminaler

Välj mellan Infront Active Trader och Web Trader

Du kan använda vår Onlinetjänst helt kostnadsfritt, oavsett courtageklass. Om du önskar att ha en Infront-produkt kan du som kund även få det kostnadsfritt, se kraven nedan.

 

Handelsterminal

Kostnad per månad

Kostnadsfritt om nedan courtage genereras per månad


Infront Web Trader

170 SEK

1 000 SEK

Läs mer

Infront Active Trader

1 370 SEK

5 000 SEK

Läs mer

Bygg din egna arbetsyta

Active Trader kan till stor del anpassas efter dina behov både vad gäller innehåll, utseende, skärmstorlek och funktionalitet. Du hittar förslag på olika arbetsytor i terminalen. Du kan också komma åt några förslag via länkarna nedan.

Testa Infront Active Trader kostnadsfritt i 14 dagar

Fyll i formuläret och testa Infront Active Trader kostnadsfritt i 14 dagar. Efter att du har fyllt i formuläret kommer du få ett mail med inloggningsuppgifter.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.