Använd Infront Mobile kostnadsfritt

Infront Mobile för iPhone och Android är framtagen för att du enkelt ska kunna bevaka marknaden, få en tydlig portföljöversikt och lägga snabba ordrar.

Som kund hos Pareto Securities kan du fylla i formuläret nedan för att få kostnadsfri tillgång.

  • Handla på 16 marknader
  • För- och efterhandel i USA
  • Läs nyheter och analyser
  • Sätt kurslarm och gör bevakningslistor

Få tillgång Infront Mobile

Fyll i formuläret så upprättar vi en kostnadsfri prenumeration på Infront Mobile för dig. Du ladder ner appen i App Store eller Google Play.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.

Handelslösning för mobila enheter

Infront Mobile är designad för att användas när du är på språng. Du kan enkelt följa marknaden, få en överblick över dina innehav och samtidigt handla snabbt. Via appen får du tillgång till handel på 16 marknader med avancerad orderläggning, portfölj- och handelsöversikt samt tillgång till Pareto Securities aktieanalyser.

Få tillgång via Active Trader eller Web Trader

Appen ingår i grundpaketet till vår toppprodukt Active Trader och Web Trader. Du kan logga in på Infront Mobile med samma inloggningsinformation som Web Trader eller Active Trader.

Mobiltelefon med tradingappen Infront Mobile

Vanliga frågor om Infront Mobile

Första gången du loggar in på Infront Mobile krävs två separata inloggningar. Den första inloggningen krävs för att komma in på appen, medan den andra krävs för att koppla upp dina Pareto-konton mot Infront.

  1. I steg 1 använder du inloggningsuppgifterna från Infront som hittas i mailet "Välkommen till Infront Mobile".

  2. I steg 2 (Log in to Trading) använder du samma inloggningsuppgifter som för att logga in på Pareto Securities onlinetjänst. Om du har glömt eller inte har ett lösenord, genererar du ett lösenord här.

Appen är kostnadsfri men du betalar för tilläggstjänster. Priser samt rabatter för marknadsdata och nyhetspaket hittar du i prislistan för handelstjänster.

Kontakta oss per mail eller telefon vid beställning eller frågor om tilläggstjänster.

Infront Mobile har två separata inloggningar. Den första inloggningen krävs för att komma in på appen, medan den andra krävs för att koppla upp dina Pareto-konton mot Infront.

  • Om du inte kommer in på appen (steg 1) klickar du på "Forgot password?" på startskärmen för Infront Mobile.
  • Om du kommer in på appen men lyckas inte logga in för trading återställer du ditt lösenord här. Notera att det nya lösenordet som du väljer kommer även att gälla för Pareto Securities onlinetjänst.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.