Gå til innholdet

Obligationshandel

Hos Pareto Securities får du som privatperson möjlighet att handla med obligationer i sekundärmarknaden, samt att delta i nyemissioner av obligationer på primärmarknaden.

 

Bli kund
Registrera dig på 3 min med BankID

Handla obligationer hos Pareto Securities

Pareto Securities är ledande i Norden inom högavkastande (High Yield) obligationshandel och hjälper institutioner med att ta in kapital genom emission av nya obligationer. Detta innefattar såväl Investment Grade som High Yield. Paretos räntebord har en global inriktning med huvudkontor i Oslo och ett stort distributionsnät i Sverige, Norge, Finland, USA och Singapore. Detta gör att vi kan erbjuda obligationshandel i tidszoner världen över. Hos oss får du som privatperson möjlighet att delta i nyemissioner av obligationer på primärmarknaden samt handla med obligationer i sekundärmarknaden. 

Få tillgång till analyser och indikativa kurser i Onlinetjänsten

Med vår Onlinetjänst får du tillgång till detaljerad information, analyser samt indikativa priser på de obligationer vi är aktiva i. Våra kreditanalytiker täcker ett brett spektrum av bolag och tillhandahåller regelbundna uppdateringar på obligationsmarknaden samt företagsspecifika kreditanalyser. Paretos obligationsmäklare ställer indikativa köp- och säljkurser dagligen, och bidrar aktivt till likviditeten på andrahandsmarknaden i Norden genom att tillhandahålla OTC-handel. Som ett komplement till vår obligationshandel erbjuder Pareto Securities, belåning av obligationer noterade i Sverige samt utomlands. Detta gör vår produkt helt unik på den svenska marknaden.

Handlar du obligationer och vill veta vad Pareto Securities kan erbjuda dig?

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev