Gå til innholdet

Investtech hos Pareto

Nu är teknisk analys från Investtech tillgänglig direkt i vår handelsplattform.

  • Avancerade grafer på lång och medellång sikt
  • Konkreta köp- och säljsignaler
  • Topp 50-lista över de tekniskt mest positiva aktierna
  • Dagens case och marknadskommentar

Logga in Bli kund

Färdig teknisk analys på nordiska aktier

Hos Pareto får du tillgång till abbonemanget Investor+ Norden med färdiga analyser av alla aktier i Norden, tillgång till Investtechs modellportfölj och en mängd andra verktyg. Analyserna uppdateras dagligen med bland annat marknadskommentarer, dagens case, börsbarometer och indexvärderingar.

Observera att Pareto Securities bara vidaredistribuerar analyser framtaget av Investtech. Pareto Securities har inte gjort några ändringar i materialet som är framtaget av Investtech. Läs mer om analyserna från Investtech.

 

Aktivera Investtech-tjänsten på din handelsplattform

  • Logga in på handelsplattformen och gå till "Inställningar"
  • Under "Tillgång till Investtech" klickar du på "Aktivera Investtech"

När du aktiverar abonnemanget får du en bekräftelse via e-mail och direkt tillgång till Investtechs tjänster via Paretos handelsplattform. Tjänsten kostar 240 SEK i månaden och dras i efterhand från ditt konto.

Aktivera Investtech på ditt Pareto-konto

 

Teknisk analys där du handlar aktier

Investtech har blivit en integrerad del av paretosec.se och nu hittar du tjänsten i översikten för varje aktie eller under menypunkten Marknad och Investtech.

Se videon där Espen Grønstad, partner och senior rådgivare på Investtech, visar tjänsten inne på Paretos plattform.

Logo Investtech

Om Investtech

Investtech grundades 1997 och är ett ledande norskt sällskap inom forskning på beteendeekonomi och teknisk aktieanalys. Investtechs forskningsresultat används i ett beslutsfattningssystem som analyserar aktier och andra värdepapper. Systemet används varje dag av investerare världen över.

Avancerade matematiska modeller och statistisk optimering ligger till grund för analyserna och bidrar till ett objektivt och öppet beslutsstöd. Investtech tillhandahåller prenumerationstjänster online till privata investerare och har varit en ledande leverantör av teknisk aktieanalys till finansinstitut, mäklare och media sedan 1999. Kurser, seminarier och webbseminarier arrangeras både direkt för kunder och i samarbete med partners.

Investeringsrekommendationen har tagits fram av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterar varken analysens fullständighet eller noggrannhet. Varje exponering i enlighet med de råd / signaler som visas i analyserna är helt på investerarens bekostnad och risk. Investtech ansvarar inte för någon förlust, varken direkt eller indirekt, som uppstår till följd av användning av Investtechs analyser. Information om eventuella intressekonflikter visas alltid i investeringsrekommendationen. Mer information om Investtechs analyser finns på informationssidan.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev