Gå til innholdet

Teknisk analys hos Pareto Securities

Få möjligheten att använda en komplett handelslösning med tillgång till avancerad teknisk analys direkt i vår onlinetjänst samt i Infront.

  • Teknisk analys i onlinetjänsten och Infront
  • Stort utbud av indikatorer och oscillatorer
  • Mängder av linjetyper, figurer och Fibonacci
  • Investtech integrerat direkt i onlinetjänsten

Logga in Bli kund

Bild på en datorskärm som visar Pareto Securities indikatorer och graf system

Kostnadsfri teknisk analys i onlinetjänsten

Analysera marknaden i detalj genom tillgång till mängder av olika graftyper och indikatorer. Med vårt funktionella grafverktyg kan du fritt kombinera olika indikatorer och oscillatorer för att få den informationen du behöver. Du har även möjligheten att använda vårt ritverktyg direkt i grafen med tillgång till flertalet linjetyper och figurer samt Fibonacci. Väl inne på Teknisk analys-fliken använder du vår Default-graf, men har samtidigt snabb tillgång till åtta andra profiler.

Läs mer om grafer   Läs mer om indikatorer

Bild på en dator som visar Infront Active Trader

Teknisk analys i Infront

I den avancerade handelsterminalen Infront Active Trader får du naturligtvis tillgång till ett komplett grafverktyg med teknisk analys. I Active Trader kan du nyttja ett ännu större utbud av indikatorer och oscillatorer. Likt onlinetjänsten har du även möjligheten att använda ett ritverktyg direkt i grafen med tillgång till olika linjetyper och figurer samt Fibonacci. Som förval presenteras du med en viss grafprofil, med tillgång till att snabbt byta till andra profiler. Dessutom kan du spara en individuellt anpassad mall med de indikatorer och oscillatorer du vill använda.

Läs mer om Infront Active Trader 

Bild på en datorskräm som visar Investtech logga

Använd Investtech direkt i onlinetjänsten

Hos Pareto får du tillgång till abonnemanget Investor+ Norden med färdiga analyser av alla aktier i Norden, tillgång till Investtechs modellportfölj och en mängd andra verktyg. Analyserna uppdateras dagligen med bland annat marknadskommentarer, dagens case, börsbarometer och indexvärderingar.
Observera att Pareto Securities endast vidaredistribuerar analyser framtaget av Investtech. Pareto Securities har inte gjort några ändringar i materialet som är framtaget av Investtech.

Läs mer om Investtech 

Är du intresserad av teknisk analys och vill veta vad Pareto Securities kan erbjuda dig?

Fyll i fälten nedan, så tar vi kontakt med dig.

Det är viktigt att komma ihåg att teknisk analys inte alltid är korrekt och att den bör användas i kombination med andra analysmetoder för att få en mer komplett bild. Var medveten om att teknisk analys inte alltid ger tydliga signaler, och att tolkningen av den tekniska analysen kan variera från person till person. 

Investeringsrekommendationen har tagits fram av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterar varken analysens fullständighet eller noggrannhet. Varje exponering i enlighet med de råd / signaler som visas i analyserna är helt på investerarens bekostnad och risk. Investtech ansvarar inte för någon förlust, varken direkt eller indirekt, som uppstår till följd av användning av Investtechs analyser. Information om eventuella intressekonflikter visas alltid i investeringsrekommendationen. Mer information om Investtechs analyser finns på informationssidan.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev