Karriär hos Pareto Securities

Pareto Securities är ett kunskapsbaserat företag där våra medarbetare är centrala i allt vi gör. Vi söker ständigt efter nya kollegor med tankesätt och motivation att bli en del av teamet och bidra till laget. Vårt företag har byggts upp av unga talanger under flera decennier, där fokus ligger på att ge nya kollegor ansvar och möjligheter från dag ett.

  • 435 dedikerade anställda
  • Internationella möjligheter i hela koncernen
  • 12 kontor i 10 land
  • Ledande position på den nordiska kapitalmarknaden

Är du student och intresserad av en karriär inom finans?

Som ung på Pareto Securities får du arbeta nära seniora kollegor från dag ett samt få en unik exponering mot högsta ledningen hos våra kunder. Vi tror på att ge betydande ansvar från ett tidigt stadium.

Tre affärsmän som sitter i ett möte

Internships

Med vårt Internship-program får du värdefull arbetserfarenhet och insikt i de globala finans- och kapitalmarknaderna.

Tre affärsmän som diskuterar

Heltidstjänster

Vi erbjuder heltidstjänster inom Research (aktie- och kreditanalys), sales (equity och bonds), Investment Banking och projektfinansiering.

Se våra lediga tjänster

Pareto Securities önskar att komma i kontakt med både unga akademiker och erfarna kandidater som har en god analytisk och kommunikativ förmåga, som är resultatorienterade och drivs av hård konkurrens. Du ska vara en lagspelare och ha stark motivation att bidra till vårt team. Att vara mäklare, analytiker eller investmentbanker innebär också att du har den högsta graden av integritet.

Hittade du inga relevanta tjänster?

Vi vill fortfarande höra från dig!

Lär känna våra medarbetare

Som ung på Pareto Securities får du arbeta nära seniora kollegor från dag ett samt få en unik exponering mot högsta ledningen hos våra kunder. Vi tror på att ge betydande ansvar från ett tidigt stadium.

Aktiemäklare på Pareto Securities

För att lyckas som mäklare hjälper det att vara nyfiken, självsäker och ödmjuk. Dina kollegor kommer att stötta dig, men det är upp till dig att forma din egen framtid.

Investmentbanker på Pareto Securities

Som ung medarbetare inspireras du av hur erfarna kollegor ger dig ansvar så att du kan utvecklas i ett tidigt skede.

Obligationsmäklare på Pareto Securities

Även om du är ansiktet utåt och den primära kontakten för investerare har du en hel armé av skickliga kollegor redo att hjälpa dig.

Investmentbanker på Pareto Securities

Det är inspirerande att vi även fokuserar på att hitta mindre företag som är entreprenörsdrivna och leds av grundare, så att de kan växa och bli stora företag.