Exeger

Bolaget Exeger grundades 2009 och har utvecklat en revolutionerande ultratunn solcells-teknologi som möjliggör sladdlös laddning av elektroniska konsumentprodukter, även inomhus. For this site in English, click here.

Registerera dig på 3 minuter med BankID

Revolutionerande teknologi

Exeger har utvecklat en unik solcell med revolutionerande och marknadsledande egenskaper. Cellerna fångar effektivt upp energi i såväl inomhusljus som direkt och indirekt solljus. Den slimmade och flexibla designen möjliggör en snygg och enkel integration i olika enheter såsom smart phones, surfplattor och hörlurar.

Vill du handla Exeger eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.


Orderläggning * (obligatorisk)
Orderläggning

Hur ser Exegers affärsverksamhet ut?

Genom samarbeten med tillverkare av konsument-elektronik utvecklar Exeger självförsörjande produkter. Detta möjliggör evigt liv för produkterna som då ej behöver laddas via eluttaget. Det öppnar även för utökad funktionaliitet.

  • Så länge det är ljust kommer en Exeger-integrerad enhet ladda (såväl inomhus som i direkt och indirekt solljus).
  • Ju mer ljus det är, desto mer laddas enheten.

Under 2019 slöt Exeger ett strategiskt samarbetsavtal med SB Energy samtidigt som moderbolaget, den japanska techjätten SoftBank Group Corp., gick in som aktieägare via en investering på 10 miljoner USD. SoftBank är världens största investeringsbolag inom tech-sektorn.

Bolaget har tagit fram produktlinjen/konceptet Powerfoyle som kombinerar den revolutionerande Exeger-tekniken med stilren och modern design anpassad både för produktens funktion och användarens behov.

Vill du veta mer om Exeger? Gå in på bolagets hemsida

Handel med onoterade aktier

All handel i onoterade aktier sker manuellt och courtaget som tas ut reflekterar den manuella handpåläggningen/administrationen som tillkommer i samband med att vi sammanför köpare och säljare. Vill du veta mer om courtaget är du välkommen att höra av dig till oss på nedan kontaktuppgifter.

Önskar du lägga order? Fyll i formuläret ovan eller ring oss på 08-402 52 10.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.