Börsmäklarna by Pareto Securities

Börsmäklarna Matilda Karlsson och Pavas Mehra på Pareto Securities diskuterar aktuella case och marknadsläget med bolagsledningar, branschexperter och Paretos analytiker.

  • Börsen, aktiecase och intressanta gäster
  • För aktie- och finansintresserade
  • Nya avsnitt varje torsdag

Lyssna på senaste avsnittet

Lyssna och prenumerera på Börsmäklarna by Pareto Securities på Spotify eller Apple Podcasts.

Mer om våra börsmäklare

Pavas Mehra

Pavas Mehra är aktiemäklare i grunden och kom till Pareto Securities 2017 för att starta upp vår elektroniska handel och har sedan dess ansvarat för plattformen där privatpersoner och bolag själva kan handla aktier och fonder. Innan Pareto arbetade Pavas på Avanza och har en ekonomiutbildning från Stockholms universitet.

Matilda Karlsson

Matilda Karlsson började på Pareto Securities 2020 för att lyfta den digitala närvaron. Samtidigt arbetade hon på vår analysavdelning för att sedan gå över till mäklardesken i början av 2023. Matilda jobbade tidigare på EFN Börslunch och har en kandidat i ekonomi och en master i redovisning från Lunds respektive Stockholms universitet.

Fundamental analys

Erfarna analytiker

Våra analytiker diskuterar högintressanta aktier och vår syn på marknaden.

Fondförvaltare

Framgångsrika förvaltare

Sveriges skarpaste förvaltare delar med sig av sina erfaranheter och hetaste case.

Börsnoterade bolag

Intressanta bolag

Kom närmare bolag på börsen och lär dig mer om olika branscher och affärsmodeller.

Disclaimer

Denna podcast innehåller inte professionella råd och informationen bör inte betraktas som investeringsråd. Handel i värdepapper medför en risk och historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. Pareto Securities är varken rättslig eller ekonomiskt ansvarig för direkta eller indirekta förluster, eller andra kostnader som kan uppstår vid användning av information i denna podcast. Fullständig disclaimer här:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.