Rapportsäsong hos Pareto Securities

Få ut det mesta av rapportsäsongen hos Pareto Securities.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Analytikernas kommentarer om kvartalssiffrorna
  • Använd avancerade algoritmer vid orderläggning
  • Få unik tillgång till för- och efterhandel i USA
  • Direktkontakt med erfarna aktiemäklare

Se översikten över senaste kvartalsrapporterna

Få översikt och se när bolagen på Nasdaq OMX och NGM rapporterar sina resultat för föregående kvartal.

Observera att listan är baserad på rapporterade datum och förändringar i rapporteringsdatum kan förekomma utan att listan uppdateras.

Analytikernas kommentarer om kvartalssiffrorna

Innan du fattar ett investeringsbeslut är det viktigt att du är välinformerad om bolaget. Våra svenska aktieanalytiker täcker över 100 bolag noterade i Sverige.

Under rapportsäsongen ger analytikerna ut analys innan rapportsläppet, löpande kommentarer på rapportdagen samt en gedigen analys med genomgång av kvartalssiffrorna i detalj.

Exempel på fyra stycken fundamentala bolagsanalyser från Pareto Securities

Personlig service från erfarna aktiemäklare

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Tillgång till marknaden med avancerade handelsterminaler

Hos oss har du tillgång till handelslösningar anpassade efter dina behov som trader: Vår egna Onlinetjänst, Infront Active Trader, Infront Web Trader och Infront Mobile.

Alla ordrar går igenom vår avancerade Smart Order Router (SOR), som säkerställer bästa pris och volym vid orderutförandet genom att ha tillgång till majoriteten av likviditet på marknaden. Dessutom kan du optimera handeln med algoritmer, utföra teknisk analys med hjälp av avancerade grafverktyg och snabbt placera ordrar i Infront Active Trader med click-trading.

Använd ditt befintliga handelssystem för att skicka dina affärer till oss

Du kan enkelt lägga till Pareto Securities som mäklare i de flesta handelssytem som stödjer FIX-protokollet, såsom Infront Pro och Bloomberg EMSX.

Man framför datorskärm med handelssystemet Infront Active Trader
Quartr

Bolagsuppdateringar med Quartr

Få en bättre överblick över nya bolagsrapporter på börsen. I vår Onlinetjänst har vi integrerat Quartr så att du kan lyssna på kvartalspresentationer, se presentationsmaterial och läsa finansiella rapporter från börsnoterade bolag, direkt i plattformen.

New york

Delta i för- och efterhandeln i USA

På amerikanska börserna presenterar de flesta bolagen sina kvartalssiffror långt före ordinarie öppning eller strax efter stängning, vilket ofta skapar stora kursrörelser som du kan handla på i för- och efterhandeln. Hos oss kan du handla på Wall Street från klockan 10:00 i förhandeln till 22:55 i efterhandeln, via alla våra handelsplattformar.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.