Pareto TV


 • Historien bakom cybersäkerhetsföretaget Yubico
  Historien bakom cybersäkerhetsföretaget Yubico
  Yubico är ett globalt cybersäkerhetsföretag som grundades 2007. Bolaget har kunder som Amazon, Google, Microsoft och delstaten Washington. Hur har de lyckats bygga ett så starkt nätverk och vad är planen för att nå tillväxt- och lönsamhetsmålen?
  Read more

 • Novo Nordisk, Eli Lilly och obesitasresan
  Novo Nordisk, Eli Lilly och obesitasresan
  Efterfrågan på obesitasläkemedel har exploderat, vi går igenom temat med förvaltarna Astrid Samuelsson och Ellinor Hult. Duon lyfter även andra favoriter inom hälsovårdssektorn i detta fullspäckade avsnitt.
  Read more

 • “Nu är det läge att investera i förnybart”
  “Nu är det läge att investera i förnybart”
  Hedgefondförvaltaren Joel Etzler ger sin syn på investeringar inom förnybar energi. Uppgången vi såg i sektorn 2020-2021 på nära 200% är nästan helt utraderad. Nu börjar vi se en botten och det finns bra investeringslägen menar Etzler.
  Read more

 • Carl Armfelt om techsektorn: ”Allt kommer vända samtidigt”
  Carl Armfelt om techsektorn: ”Allt kommer vända samtidigt”
  Det är en tryckt stämning på marknaden och speciellt tufft är det för småbolagen. När vänder det? Blir det sämre innan det blir bättre? Detta diskuterar vi med förvaltaren Carl Armfelt, självklart ur en techvinkel! Armfelt som är medgrundare av Tin Fonder delar även med sig av sina starkaste investeringsidéer just nu, samt vad de gjort för förändringar i portföljen för att möta det nya markladsklimatet.
  Read more

 • Pareto Podcast: Investera i försvarsaktier
  Pareto Podcast: Investera i försvarsaktier
  Vi pratar om försvaret och hur man kan exponeras mot sektorn. Efter en upptrappning av den geopolitiska oron, invarderingen av Ukraina och Sveriges inträde i Nato har försvaret fått nytt fokus.
  Read more

 • Pareto Podcast: Spaningar från Energikonferensen i Oslo
  Pareto Podcast: Spaningar från Energikonferensen i Oslo
  Förnybar energi är temat i detta avsnitt. Vi befinner oss på vår årliga Energikonferens i Oslo och tar tempen på bolagen och sektorn. Vi pratar bland annat om Cloudberry, Volue, Rec sillion, BW Ideol och Aker Horizons. Gästar gör Paretos analytiker Kari Eide Hartvedt och Gard Aarvik samt Cloudberrys vd Anders Lenborg.
  Read more

 • C-RADs vd Cecilia de Leeuw:
  C-RADs vd Cecilia de Leeuw: "Behovet är bara i sin linda"
  Under Pareto Securities' årliga Healthcare konferens den 14 september 2023 träffar vi den nytillträdde vdn Cecilia de Leeuw.
  Read more

 • Bonesupports CFO Håkan Johansson:
  Bonesupports CFO Håkan Johansson: "Fokus är att växa i USA, vi har bara skrapat på ytan"
  Bonesupport utvecklar och säljer det syntetiska injicerbara bensubstitutet Cerament, som används vid behandling av skador i skelettet.
  Read more

 • BioArctics vd Gunilla Osswald
  BioArctics vd Gunilla Osswald "Efter 20 år kan vi äntligen börja hjälpa patienter"
  Hör bolaget under Pareto Securities' årliga Healthcare konferens berätta om vägen framåt när bolaget nu äntligen fått fullt traditionellt godkännande i USA.
  Read more

 • Surgical Sciences vd Gisli Hennermark förklarar konkurrensbilden
  Surgical Sciences vd Gisli Hennermark förklarar konkurrensbilden
  Surgical Sciences släppte en i stort sett stabil Q2-rapport den 24 augusti. Men aktien föll ändå dramatiskt efter att marknaden reagerade negativt på att bolaget flaggade för ökad konkurrens.
  Read more