Behöver Evolution Gaming NetEnt?

Den 24 juni lämnade Evolution Gaming ett rekommenderat offentligt uppköpserbjudande till aktieägarna i NetEnt. Är det en bra affär för Evolution?

Dela med andra

Behöver Evolution Gaming NetEnt?

Pareto Securities

Svaret är ja, enligt analytiker Lars-Ola Hellström som menar att med affären så stärker bolaget sin position. Lyssna på hela intervjun med Hellström för att få höra varför och anledningen till varför uppköpet av NetEnt är en logisk affär för Evolution Gaming.

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES