Intervju med Humble Group: "Vi är bara intresserade av att köpa kassakor"

Humble Group är en ung företagsgrupp som förvärvar, förädlar och distribuerar hälsosamma och hållbara konsumentprodukter. Gruppen består av ca 25 företag som verkar inom snabbväxande segment som sockerreduktion, funktionell mat samt hållbar skönhet och hälsa.

Dela med andra

Intervju med Humble Group:

Pareto Securities

Under Pareto Securities’ 11th Nordic Corporate Bond-konferens paratade Matilda Karlsson med bolagets vd Simon Petrén om trender på den hälsosamma konsumentmarknaden. Hör Petrén berätta om deras strategiska förändring, viktigaste varumärken, hur de ska växa både organiskt och genom förvärv samt deras internationella satsning. 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES