Gå til innholdet

Intervju med Smart Wires: "Now it is all about scaling"

Intervju med Peter Wells, vd Smart Wires

Smart Wires är ett nätteknikföretag som moderniserar och optimerar nät, för att möta kraven och möjligheterna med energitransformationen.

Bolaget är baserat i USA med opererar globalt och noterades på Nasdaq First North Growth Market i slutet av maj.

Lyssna på bolagets vd Peter Wells när han berättar om varför de valde att notera sig i Sverige, deras planer närmaste året och vad de har för ambitioner för framtiden.

 

Please note that Pareto Securities acted as manager to Smart Wires in the recent Private Placement and Nasdaq First North Stockholm listing.

 

 

Missa inte våra podcasts

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

 
 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.