Let’s discuss Babylon: ”Stor potential att digitalisera hälsovårdssektorn”

Digital hälsa är en av nutidens supertrender och ett bolag som strävar efter att digitalisera den odigitaliserade marknaden är Babylon Health.

Dela med andra

Let’s discuss Babylon: ”Stor potential att digitalisera hälsovårdssektorn”

Pareto Securities

Bolaget är ett av de snabbast växande hälsovårdsbolagen på marknaden och en pionjär inom digital hälsovård med en vision att erbjuda alla med en mobiltelefon eller dator lättillgänglig och högkvalitativ hälsovård. Bolaget är baserat i London men noterades i höstas på NYSE och sedan noteringen har aktien handlats under press. Varför har aktien gått svagt och vad tror vi om Babylons potential? Matilda Karlsson diskuterar med Per Brilioth, vd VNV Global och Stefan Wård, Head of Equity Research Pareto Securities.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES