Pareto Podcast: Ryska aktiemarknaden med Elena Lovén

Är den ryska aktiemarknaden fortfarande korrupt, oljeberoende och präglat av politisk risk? Eller har även den ryska marknaden skiftat fokus mot tech, hållbarhet och SaaS-bolag?

Dela med andra

Pareto Podcast: Ryska aktiemarknaden med Elena Lovén

Pareto Securities

Elena Lovén förvaltar Swedbank Roburs Ryssland- och Östeuropafond. Hon har lång erfarenhet av den ryska aktiemarknaden som både mäklare och oljeanalytiker innan hon blev förvaltare på Robur 2007.

I detta avsnitt går vi igenom en den ryska aktiemarknaden. Är den fortfarande korrupt, oljeberoende och präglat av politisk risk? Eller har även den ryska marknaden skiftat fokus mot tech, hållbarhet och SaaS-bolag?

Lovén berättar även historier om hur det är att starta upp ett kontor i Moskva precis innan en krasch och om de gånger hon pratat med Vladimir Putin.


Bolag vi pratar om:

Yandex

Tinkoff

Qiwi

Sberbank

Mail.ru

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES