Pareto TV besöker VEF: "Vår gröna obligation ska gå till bolag som bidrar till finansiell inkludering"

VEF AB som är en fintechinvesterare i tillväxtmarknader och gav i våras ut en grön obligation som ska gå till bolag som bidrar till finansiell inkludering i tillväxtländer.

Dela med andra

Pareto TV besöker VEF:

Pareto Securities

Hittils har över 18 miljoner lån har getts ut via VEFs portföljbolag till människor i utvecklingsländer, som historiskt haft begränsad eller ingen tillgång till finansiering.

Hör Helena Caan Mattsson, chefsjurist & hållbarhetschef berätta om deras hållbarhetsarbete, finanschefen Henrik Stenlund redogör för investeringskriterierna och lönsamhetspotentialen i bolagen och VD David Nangle delar med sig om hur det är att vara en långsiktig tillväxtinvesterare i en skakig marknad.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES