Gå til innholdet

Point Properties köper fastigheter i små och medelstora stadskärnor

Point Properties är ett fastighetsbolag som köper handelsfastigheter i små och medelstora stadskärnor. Bolaget grundades 2019 och äger idag 19 fastigheter runt om i Sverige.

Under Pareto Securities’ 11th Nordic Corporate Bond-konferens pratade Matilda Karlsson med bolagets vd Magnus Åkesson om deras fastighetsbestånd som består utav 19 fastigheter i små och mellanstora svenska städer och hur de vill växa och förädla det befintliga beståndet.

Please refer to important disclosures here.

 

Missa inte våra podcasts

 

 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev