Gå til innholdet

Powercell: "Liten men växande marknad"

Bränslecellsbolaget Powercell annonserade idag att de ingår ett samarbete med ABB Power Grids. I en intervju från den 2 juni går Erik Paulsson igenom bolaget.

 

I bränslecellsbolaget Powercell händer det intressanta saker. De verkar på en liten men växande marknad och det finns stor potential i bolaget menar Paulsson. Vilket också återspeglas i aktien som har rusat 1000 % de senaste två åren. I och med den höga förväntansbilden som finns i bolaget tycker Paulsson att man borde avvakta. Viktiga marknader är Tyskland, Japan, Sydkorea, Kina och till viss del USA.

 

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Jag önskar att få ta del av uppdateringar från Pareto-TV

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.