Saeid Esmaeilzadeh och historien bakom EHAB

I veckans avsnitt gästas vi av entreprenören Saeid Esmaeilzadeh. Personliga tankar blandas med konkreta recept för hur man bygger framgångsrika bolag.

Dela med andra

Saeid Esmaeilzadeh och historien bakom EHAB

Pareto Securities

Entreprenören och bolagsledaren Saeid Esmaeilzadeh har tillsammans med sin syster grundat Esmaeilzadeh Holding (EHAB). Ett investmentbolag som investerar i förvärvsorienterade nischföretag, med fokus på teknik, industri och tjänstebolag. Saeid förklarar varför det finns utrymme för ytterligare förvärvsbolag och hur deras recept för framgångsrika bolag ser ut. Vi pratar även om tillgång till kapital och vad de ska göra för pengarna de nyligen tog in. Hur är Saeid som ledare? Har han kontrollbehov? Och tolererar han felsteg? Veckans avsnitt innehåller både personliga tankar och konkreta bolagsstrategier.

Intervju med Novedos vd Per-Johan Dahlgren: https://www.youtube.com/watch?v=85FrjA_MUOE&t=193s

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES