Gå til innholdet

Selected Small Caps - maj / "De bästa idéerna vi har inom Small Caps"

Swedish Selected Small Caps är en analysprodukt från Pareto Securities där analytikerna valt ut deras bästa småbolagscase.

Bolagen som ingår i analysen är Azelio, Cibus, Embracer, Hexatronic, Jetpak , Mips, Storytel och Vostok New Ventures.

I intervjun går analyschef Stefan Wård igenom analysen och ger en översiktlig bild av bolagen. Vi kommer gå in djupare i respektive bolag i separata intervjuer under våren. Har ni frågor om bolagen är ni välkomna att höra av er till @Pareto_Sverige på twitter eller till matilda.karlsson@paretosec.com

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande. 

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Tre senaste från Pareto:

Denna Web TV-produktion är producerad av Pareto Securities AB ("Pareto"). Pareto frånsäger sig allt ansvar för användning av innehållet. Investeringsbeslut grundat på innehållet sker på egen risk.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Genom att fylla i detta formulär samtycker du till att Pareto Securities får skicka nyhetsbrev till dig. Du samtycker även till att vi får spara ditt namn, telefon och din e-postadress. Du kan läsa mer om detta i våra riktlinjer för personuppgifter.