Storytel: "De nordiska marknaderna fortsätter att växa väldigt bra"

Storytels Q2-rapport var i linje med förväntningarna men guidningen för Q3 var lägre än väntat. Bolaget fortsätter att växa på bra i de nordiska marknaderna men utanför Norden så blev juli en tuff månad, vilket avspeglar sig i Q3-prognosen.

Dela med andra

Storytel:

Pareto Securities

I denna intervju berättar Storytels vd om den speciella våren som varit och vad han tror om hösten. Bolaget är lönsamma på några av deras marknader och de förväntar sig att i år bli lönsamma även i Finland och Ryssland. Tellander berättar varför det tar tid att bli lönsamma på en ny marknad, varför han inte oroar sig för Spotifys intåg på ljudboksmarknaden och varför de inte verkar i USA.

Pareto Securities har aktiv analystäckning på en rad bolag i sektorn, alla tillgängliga på vår kundweb. Se analys

Please refer to important disclosures here.

Du kan samla alla dina fonder och aktier hos Pareto, på vanlig depå och/eller på ISK. Som aktiv kund får du full tillgång till alla våra analyser. Läs mer om våra tjänster här, eller klicka nedan för att ta del av vårt välkomsterbjudande.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

 

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES