Private Banking hos Pareto Securities

Närhet till marknaden utan onödiga kostnader. Som Private Banking-kund hos Pareto Securities får du det lilla extra.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

 • Courtage från 0,049%/49 kr med samlingsnota
 • Tillgång till avancerad aktiehandel och analyser
 • Exklusiva events, lunchpresentationer, företagsträffar
 • Personlig service samt tillgång till våra analytiker
 • Deals: börsnoteringar, emissioner och transaktioner

Låt din förmögenhet växa hos ett ledande nordiskt mäklarhus

Sedan 1986 har vi som oberoende mäklarhus servat institutionella och professionella investerare på de internationella kapitalmarknaderna. Vår starka nordiska position kombinerat med vår internationella närvaro skapar ett unikt flöde av investeringsmöjligheter som sträcker sig från onoterade aktier till högavkastande företagsobligationer. Som kund hos oss ska du alltid finna intressanta och relevanta investeringsalternativ och med nordens största mäkleri är du alltid bara ett samtal eller ett knapptryck bort från marknaden.

Varför Private Banking hos Pareto Securities?

Pareto Securities Private Banking utmärker sig genom att kombinera fördelar med ett mäklarhus och en avancerad handelsplattform. Det innebär att du får en ledande lösning för aktiehandel till ett av marknadens bästa courtage, tillgång till ett brett analysutbud samt möjligheten att delta i börsnoteringar och riktade emissioner. Pareto Securities Private Banking är avgiftsfri och vänder sig till dig som har ett kapital på minst 5 miljoner kronor. Se prislista för villkor.

Låter Pareto Private Banking som något för dig?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Brett utbud av investeringsmöjligheter

Ta del av allt från fundamental bolagsanalys till avancerad aktiehandel, i samma plattform. När du lägger en order hos oss säkerställer vi att du får bästa exekvering genom att handla på flera marknadsplatser samtidigt. Du får bland annat tillgång till:

trading-terminaler

Tillgång till våra analyser, konferenser & events

Pareto Securities analysteam består av ca 50 analytiker baserade i Stockholm, Oslo, Helsingfors och Frankfurt och tillsammans har vi bevakning på omkring 400 bolag. Som Private Banking-kund får du tillgång till hela utbudet i onlinetjänsten och dessutom har du möjlighet att träffa bolagen på exklusiva lunchpresentationer och konferenser.

 • Bolagsanalys, sektoranalys, makroanalys, modellportföljer, dagliga morgonkommentarer
 • Sektorer: Life Science, iGaming, Gaming, Fastigheter, Industri, Finans, Tech, Olja, Shipping och Seafood.
 • Exklusiva event, konferenser, lunchpresentationer, företagsträffar
 • Årliga konferenser:
  Sverige: Corporate Bond, Metals & Mining, Healthcare, TechSaas, Renewable Energy & Cleantech
  Norge: Power & Renewable Energy, North Atlantic Seafood Forum, Energy
  Tyskland: Circular Economy & Recycling Summit
Exempel på fyra stycken fundamentala bolagsanalyser från Pareto Securities

Personlig service

Som Private Banking-kund har du direktkontakt med våra mäklare om du behöver hjälp med orderläggningen. Du får även ta del av vårt unika transaktionsflöde med bland annat riktade emissioner, blockaffärer och börsintroduktioner. Som stöd för sina investeringar kan du även ringa upp våra analytiker för en närmare genomgång av casen. Naturligtvis har vi automatiserade lösningar för skatterapporter i samband med deklarationen. Kontakta oss på privatebanking.se@paretosec.com

Delta i börsnoteringar, emissioner och transaktioner

Pareto Securities är störst i Norden inom högavkastande företagsobligationer (DCM) och är en ledande rådvigare för tillväxtbolag inom ECM. Vi har kompetens inom flera brancher där vi noterat bolag inom gaming, medtech, biotech, iGaming, cleantech och fastigheter. Som Private Banking-kund har du möjligheten att delta i aktie- och obligationsemissioner i den institutionella allokeringsdelen. Således kan du både teckna för större belopp än via andra aktörer samt att chansen för bra tilldelning är högre. Vi erbjuder även handel med obligationer i sekundärmarknaden.

Private Banking för företag

Om du letar efter en Private Banking-lösning för ditt företag får du precis samma villkor som privatpersoner. Vi riktar oss mot företagaren som vill sköta sina investeringar på egen hand till ett av marknadens bästa courtage och samtidigt få tillgång vårt transaktionsflöde och våra analyser. Om du föredrar att betala en fast schablonsskatt istället för vinstskatt har du möjlighet att öppna en kapitalförsäkring. Naturligtvis kombinerar vi värdet av din bolagsportfölj och privata portfölj.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.