Gå til innholdet

Trading och avancerad aktiehandel

Vill du ha tillgång till största möjliga likviditet och bästa pris för stora ordrar eller är orolig för ”latency” och behöver snabba marknadskopplingar? Hos Pareto Securities får du som trader de mest avancerade verktygen och tillgång till "state-of-the-art" infrastruktur.

  • Trading-terminaler med avancerat funktionalitet
  • Stort utbud av börser, MTF:er och ”Systematic Internaliser”
  • Använd dig av ett brett utbud av algoritmer
  • Personlig service och skräddarsydda priser

Bli kund

Säkerställ bästa orderutförande med Smart Order Routing

När du handlar frekvent är det viktigt att ha en plattform som ger dig möjlighet att handla snabbt, effektivt och med ett optimalt utnyttjande av marknadsmöjligheter. En av våra viktigaste roller som mäklare är att säkerställa bästa pris för våra kunder. Det gör vi via vår avancerade Smart Order Router (SOR), som genom att ha tillgång till majoriteten av likviditeten på marknaden (börser, MTF:er, Darkpools) säkerställer bästa pris och volym vid utförande av order.

Bild på en dator som visar handelsvertyget Infront Active Trader

Infront Active Trader

Få tillgång till trading-terminaler med avancerad funktionalitet

Vi erbjuder handelslösningar anpassade efter dina behov som trader: Infront Active Trader, Infront Web Trader och Infront Mobile.

Infront Active Trader utvecklad för den aktiva privata investeraren som vill ha det bästa verktyget för att övervaka marknaden och utföra order. Du får tillgång till en rad avancerade funktioner såsom click-trading, vilket ger dig möjlighet att snabbt lägga, ändra och radera ordrar i orderboken med ett klick. Du får också tillgång till realtidskurser, olika ordertyper, avancerade grafer och algoritmer.

Använd ditt nuvarande handelssystem för handla via oss
Du kan enkelt lägga till Pareto Securities som mäklare i de flesta handelssystem som stöder FIX, såsom Infront Pro och Bloomberg EMSX.

Mer effektiv trading med algoritmhandel

Få tillgång till sofistikerade algoritmer för orderutförande – använd algoritmerna själv eller via våra sales traders som kan marknaden i detalj, har stor tillgång till likviditet och professionella verktyg. Välj mellan olika algoritmer beroende på ordertyp, marknadsförhållanden och hur aggressiv du vill vara på marknaden. Vill du ha minsta möjliga marknadspåverkan med stora order har vi algoritmer som passar dina behov. Hos oss kan du handla själv med algoritmerna "Over the day", Participation algorithms och "Darkpool".

Mer om algoritmhandel

Bild på Wall Sreet i USA

Delta i för- och efterhandeln i USA

Få tillgång till fler handelstimmar på de amerikanska börserna genom handel i för- och eftermarknaden hos Pareto Securities (10:00-22:55 svensk tid). Genom att handla utanför normala öppettider kan du ta positioner innan marknaden öppnar, eller reagera på nyheter och siffror som presenteras i pre-market eller i after-hours.

Mer om handel i för- och eftermarknaden i USA

Personlig service från erfarna aktiemäklare

Ett dedikerat team av aktiemäklare ger dig snabb och professionell hjälp. Med lång erfarenhet av handel och day-trading kan vi hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret nedan så hör vi av oss för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som trader.

Bild på courtage klass PRO

Skräddarsydda priser för dig som trader

Courtageklassen Pareto Pro är anpassad för dig som handlar frekvent. Med Pareto Pro får du konkurrenskraftigt courtage, låga växlingsavgifter och samlingsnotor globalt.

Du kan även få skräddarsydda priser och villkor utifrån ditt handelsmönster. Du är välkommen att kontakta oss vid erlagt courtage över 10 000 SEK per månad, för ett individuellt erbjudande.

Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev