Trading och avancerad aktiehandel

Vill du ha tillgång till största möjliga likviditet och bästa pris för stora ordrar eller är orolig för ”latency” och behöver snabba marknadskopplingar? Hos Pareto Securities får du som trader de mest avancerade verktygen och tillgång till "state-of-the-art" infrastruktur.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Trading-terminaler med avancerad funktionalitet
  • Stort utbud av börser, MTF:er och ”Systematic Internalisers”
  • Använd dig av ett brett utbud av algoritmer
  • Personlig service och skräddarsydda priser

Säkerställ bästa orderutförande med Smart Order Routing

När du handlar frekvent är det viktigt att ha en plattform som ger dig möjlighet att handla snabbt, effektivt och med ett optimalt utnyttjande av marknadsmöjligheter. En av våra viktigaste roller som mäklare är att säkerställa bästa pris för våra kunder. Det gör vi via vår avancerade Smart Order Router (SOR), som genom att ha tillgång till majoriteten av likviditeten på marknaden (börser, MTF:er, Darkpools) säkerställer bästa pris och volym vid utförande av order, sk "best execution".

Få tillgång till avancerade trading-terminaler

Vi erbjuder handelslösningar anpassade efter dina behov som trader: Infront Active Trader, Infront Web Trader och Infront Mobile.

Infront Active Trader utvecklad för den aktiva privata investeraren som vill ha det bästa verktyget för att övervaka marknaden och utföra order. Du får tillgång till en rad avancerade funktioner såsom click-trading, vilket ger dig möjlighet att snabbt lägga, ändra och radera ordrar i orderboken med ett klick. Du får också tillgång till bland annat realtidskurser, olika ordertyper, avancerade grafer och algoritmer.

Du kan enkelt lägga till Pareto Securities som mäklare i de flesta handelssystem som stöder FIX, såsom Infront Pro och Bloomberg EMSX.

trading-terminaler
graf i typen candlestick på en datorskärm

Mer effektiv trading med algoritmer

Få tillgång till sofistikerade algoritmer för orderutförande – använd algoritmerna själv eller via våra sales traders. Välj mellan olika algoritmer beroende på ordertyp, marknadsförhållanden och hur aggressiv du vill vara på marknaden. Vill du ha minsta möjliga marknadspåverkan med stora order har vi algoritmer som passar dina behov.

vägskylt på wall street i USA

Delta i för- och efterhandeln i USA

Få tillgång till fler handelstimmar på de amerikanska börserna genom handel i för- och eftermarknaden hos Pareto Securities (10:00-22:55 svensk tid). Genom att handla utanför normala öppettider kan du ta positioner innan marknaden öppnar, eller reagera på nyheter och siffror som presenteras i pre-market eller i after-hours.

Snabb service från erfarna aktiemäklare

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Skräddarsydda priser för dig som trader

Courtageklasserna Pareto Pro och Pareto Premium är anpassade för de som är aktiva med konkurrenskraftigt courtage, låga växlingsavgifter och samlingsnotor globalt.. Du kan också få skräddarsydda priser och villkor om du generar mer än SEK 10 000 per månad i courtage. Fyll i formuläret ovan så kontaktar vi dig.

 

COURTAGEKLASS

PassAr dIg som

Krav


Pareto Pro

handlar dagligen

2 000 kr/mån i courtage

Mer om Pareto Pro

Pareto Premium

handlar veckovis

1 000 kr/mån i courtage

Mer om Pareto Premium

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.