Börsnoteringar

Pareto Securities är ett av de ledande mäklarhusen i Norden inom kapitalanskaffning och vi har hjälpt en rad bolag till börsen de senaste åren, inom flertalet branscher. Nedan kan du läsa mer om börsnoteringar (s.k. IPO) vi jobbat med samt hur du kan ta del av kommande börsnoteringar.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Få aktier tilldelade innan börshandeln påbörjas
  • Investera i bolag i en intressant fas
  • Delta i börsnoteringar på olika marknader

Delta i börsnoteringar (IPO)

Vi erbjuder löpande våra kunder möjligheten att delta i våra börsnoteringar. Vi har de senaste åren hjälpt en mängd bolag till börsen. Är du intresserad av att delta i någon av våra börsnoteringar hör du bara av dig till vår Online-desk på 08-402 52 10 eller online@paretosec.se.

Pareto Securities ägare, styrelse och ledning är alla engagerade i verksamheten och fungerar som projektledare för att koordinera, genomföra och följa upp börsnoteringar. Som mäklarhus med investment banking följer vi bolag i hela deras livscykel, från tidiga fasen med privata finansiärer, till börsintroduktioner och senare större placeringar och nyemissioner. Förutom att arbeta med de största företagen, är Pareto ledande i Norden inom emissioner för små och medelstora onoterade företag. Pareto Securities erbjuder sina investeringskunder att delta i ett brett spektra av emissioner i spännande bolag av alla storlekar, industrier och marknader.

Vill du veta mer om börsnoteringar?

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.