Gå til innholdet

Pareto Securities
Månadsportfölj

Vår svenska modellportfölj har sedan starten i februari 2017 presterat bättre än Stockholmsbörsen (OMXSGI).

Varje månad kan du se vilka aktier vårt analysteam lyfter fram. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att vara först att få uppdateringarna.

Bli kund och köp aktierna i portföljen

Om vår månadsportfölj

Månadsportföljen består av 10 utvalda svenska aktier som vårt svenska analysteam tycker är intressanta på kort sikt. Sedan starten i februari 2017 har portföljen presterat bättre än jämförelseindexet OMXSGI. 

Portföljen uppdateras på månatlig basis med en fullständigt rapport där eventuella förändringar av innehaven kommenteras av våra analytiker. För att få full tillgång behöver du vara aktiv kund hos Pareto. Läs mer om vårt breda analysutbud och bli kund

Månadsportföljen just nu

Pareto Securities månadsportfölj föll med 4,4 procent i oktober jämfört med Stockholmsbörsen (OMXSGI) som föll med 3,5 procent. Portföljbolagen som presterade bäst var Essity (+7,8%) och Storytel som återhämtade sig starkt under månadens sista dag och slutade totalt på (-0,5%).

Sedan start (feb 2017) är portföljen upp 210%, OMXSGI är upp 68% under samma period.

 

Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. Please refer to important disclosures here.

Läs även om vår norska månadsportfölj.

Kunder hos Pareto kan läsa våra analytikers kommentarer till samtliga bolag i Månadsportföljen. Logga in och läs rapporten

Vill du få portföljuppdateringar varje månad innan börsöppning? Registrera dig till vårt nyhetsbrev

Relaterade artiklar till den svenska modellportföljen

Registrera dig till vårt nyhetsbrev