Pareto Securities Månadsportfölj

Varje månad kan du se vilka aktier vårt analysteam lyfter fram. Se till att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att vara först att få uppdateringarna. Vår svenska modellportfölj har sedan starten i februari 2017 presterat bättre än Stockholmsbörsen (OMXSGI).

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Portfölj med analytikernas "Top-picks"
  • Presterat bättre än Stockholmsbörsen
  • Uppdatering av innehaven månadsvis

Om Pareto Securities månadsportfölj

Månadsportföljen består av 10 utvalda svenska aktier som vårt svenska analysteam tycker är intressanta på kort sikt. Sedan starten i februari 2017 har portföljen presterat bättre än jämförelseindexet OMXSGI.

Portföljen uppdateras på månatlig basis med en fullständig rapport där eventuella förändringar av innehaven kommenteras av våra analytiker. För att få full tillgång behöver du vara aktiv kund hos Pareto Securities. Läs mer om vårt breda analysutbud.

Laster inn...

Få portföljuppdateringar varje månad innan börsöppning

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust. Please refer to important disclosures here.

Läs även om vår norska månadsportfölj.

Kunder hos Pareto kan läsa våra analytikers kommentarer till samtliga bolag i Månadsportföljen. Logga in och läs rapporten

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.