Marshall Group

Marshall Group (före detta Zound industries) är ljud-, teknik- och designföretaget som förenar musiker och musikälskare genom genrebrytande innovation. Inom Marshall Group finns företag som Marshall, Natal Drums, Urbanears och adidas headphones.

Registerera dig på 3 minuter med BankID

Om Marshall Group

I över sextio år har Marshall förstärkt ljudet från världens artister genom att förmedla deras musik till både publik och enskilda lyssnare överallt. Genom att förena det ikoniska rock 'n' roll-arvet med banbrytande innovation och ett varumärke drivet av kultur, sträcker sig Marshall Group från professionell musikutrustning och konsumentelektronik till live-evenemang, ett skivbolag och mycket mer.

Marshall Group har cirka 800 anställda på 8 globala platser. Produkterna säljs på över 90 marknader världen över och ger oss en sammanlagd årlig omsättning på 360 miljoner amerikanska dollar.

Marshall Group föddes år 2023 som ett resultat av sammanslagningen mellan det i Stockholmsbaserade Zound Industries och Marshall Amplification från Milton Keynes. Tillsammans genom en delad passion för ljud av hög kvalitet och design som håller över tid har de två företagen samarbetat sedan 2010, då de först tog Marshall-varumärket från den stora scenen till en global konsumentpublik genom sitt utbud av hörlurar och trådlösa högtalare. Läs mer om Marshall Group.

Vill du handla Marshall eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.


Orderläggning * (obligatorisk)
Orderläggning

Handel med onoterade aktier

All handel i onoterade aktier sker manuellt och courtaget som tas ut reflekterar den manuella handpåläggningen/administrationen som tillkommer i samband med att vi sammanför köpare och säljare. Vill du veta mer om courtaget är du välkommen att höra av dig till oss på nedan kontaktuppgifter.

Önskar du lägga order? Klicka på den gula orderläggningsknappen ovan eller ring oss på 08-402 52 10.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.