Yabie

Yabie, tidigare Kaching, grundades 2017 med målsättningen att förändra den moderna handeln. Genom ett nätverk av tjänster, centrerade kring mjukvara för kassasystem, möjliggör Yabie smidigare kundinteraktioner.

Registerera dig på 3 minuter med BankID

Allt-i-ett-lösning för betalningar och försäljning

Yabie har utvecklat sin egen mjukvara för kassasystem med användarvänlighet och flexibilitet i fokus, grundad i den senaste utvecklingen inom betalningar och försäljning i sitt SaaS-baserade erbjudande. Med mjukvaran som kan kombineras med hårdvarulösningar och kompletterande tjänster inom exempelvis bokföring, personal och lager, ämnar Yabie underlätta försäljningsprocessen för kunder inom B2C. Med en kundgrupp som sträcker sig från lokala frisörer till IKEA har Yabie bevisat mångsidighet och styrka i sitt erbjudande och bolaget växer exponentiellt. Yabie-plattformen erbjuds som på en prenumerationsmodell som kan anpassas efter kundbehov, med möjlighet att addera transaktions- och hårdvarurelaterade tjänster och produkter.

Vilka samarbeten har Yabie?

Bolaget har ett flertal strategiska allianser, partnerskap och integrationer som möjliggör vidare finansiella lösningar och tjänster, exempelvis med Swish, Klarna, Adyen och Visa. Tillsammans med Yabies egna erbjudanden är resultatet ett komplett ekosystem av tjänster inom försäljning som möjliggör för handlare och entreprenörer att fokusera på vad de gör bäst.

Vill du veta mer om Yabie? Gå in på bolagets hemsida

Vill du handla Yabie eller har frågor om aktien?

Fyll i formuläret för att visa köp- eller säljintresse. Vi återkopplar inom några minuter gällande aktiekursen samt detaljerna för orderläggning.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.


Orderläggning
Orderläggning

Handel med onoterade aktier

All handel i onoterade aktier sker manuellt och courtaget som tas ut reflekterar den manuella handpåläggningen/administrationen som tillkommer i samband med att vi sammanför köpare och säljare. Vill du veta mer om courtaget är du välkommen att höra av dig till oss på nedan kontaktuppgifter.

Önskar du lägga order? Klicka på den gula orderläggningsknappen ovan eller ring oss på 08-402 52 10.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.