Om projektfinansiering

Pareto Securities erbjuder sina kunder möjligheten att investera i reala tillgångar såsom fastigheter, fartyg och infrastruktur. Vi identifierar och analyserar tillgångar samt förvärvar och förvaltar de som erbjuder den optimala mixen av risk och avkastning för våra investerare. Vi brinner av att skapa en hög riskjusterad och uthållig avkastning med fokus på kassaflöde och likviditet.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Specifik exponering mot en tydlig definerad tillgång
  • Årlig utdelning på eget kapital om 8-12%
  • Stabila intäktsflöden i 10-20 år

Fundamentala analyser

Sedan 1986 har Pareto aktivt arbetat med att analysera, förvärva och förvalta tillgångar. Idag förvaltar vi cirka 180 strukturer i Norden med ett samlat tillgångsvärde om cirka 50 miljarder kronor. Under de senaste fem åren har vi genom den svenska organisationen förvärvat tillgångar för cirka 20 miljarder kronor. Vår investerarbas utgörs huvudsakligen av pensionsfonder, försäkringsbolag, stiftelser och förmögna privatpersoner.

Affärsmodell

​Vi hanterar hela värdekedjan från att analysera och förvärva tillgångar till att i flertalet fall själva också agera förvaltare med ansvar för till exempel den dagliga driften samt eventuell avyttring.

Vill du veta mer om projektfinansiering?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.