Investeringsrådgivning

Aktie- och obligationsmäklare på Pareto Securities kan vid behov ge investeringsrådgivning inom såväl aktier som obligationer.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Personlig kontakt med mäklare
  • Brett utbud av investeringsmöjligheter
  • Investeringsrådgivning efter dina behov

Investeringsrådgivning hos Pareto Securities

Pareto Securities aktie- och obligationsmäklare tillhandahåller investeringsrådgivning till alla kunder som önskar detta. Investeringsrådgivningen är dock begränsad till de investeringsprodukter Pareto erbjuder. Paretos verksamhet omfattar ej rådgivning av investeringsmål eller andra investeringsramar (tillgångsallokering, sammansättningen av portföljen för att uppnå önskad diversifiering etc.). Kunder som vill ha hjälp med detta måste därför kontakta en annan aktör som erbjuder denna tjänst.

Investeringsprodukter som Pareto Securities erbjuder

Pareto Securities erbjuder bland annat följande investeringsprodukter:

  • Svenska och utländska noterade och icke-noterade aktier och aktierelaterade instrument
  • Svenska och utländska Exchange Traded Funds (ETF:er) och Exchange Traded Notes (ETN:er)
  • Svenska och utländska noterade och icke-noterade obligationer

Pareto Securities erbjuder ej investeringar i form av bankinsättningar, valutafonder, aktiefonder (bortsett från börshandlade fonder, det vill säga fonder som handlas på en börs), Contracts for Difference (CFD), hedgefonder eller syndikerade produkter.

Pareto Securities investeringsprodukter har som mål att ge en positiv avkastning/vinst efter avgifter, de har genomgående mellan/hög risk med varierande rekommenderad placeringshorisont (beroende på exempelvis likviditet). Produkter med låg riskprofil erbjuds inte.

Personlig service från erfarna aktiemäklare

Ett dedikerat team av aktiemäklare med lång erfarenhet av handel och trading ger dig snabb och professionell hjälp. Vi kan hjälpa till med både tekniska och marknadsrelaterade frågor.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett samtal om vad vi kan erbjuda dig som investerare.

Du kan läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår sekretesspolicy.
Så får du tillgång till investeringsrådgivning

Kunder som erbjuds placeringsrådgivning kommer att genomgå en lämplighetsbedömning för att möjliggöra för oss att kunna rekommendera investeringstjänster och finansiella instrument som är lämpliga för kunden i fråga. De uppgifter som lämnas i detta formulär gör det möjligt för Pareto att kunna genomföra en sådan lämplighetsbedömning.

Formuläret för investeringsrådgivning och lämplighetsbedömning finner du här.

Hållbarhetspreferenser

Om du redan är godkänd för investeringsrådgivning och vill registrera eller uppdatera dina hållbarhetspreferenser, eller läsa mer om vad det innebär kan du gå in på vår infosida. Nya kunder kan registrera sina hållbarhetspreferenser genom investeringsrådgivningsformuläret länkat ovan.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.