Investtech hos Pareto Securities

Med teknisk analys från Investtech tillgänglig direkt i vår Onlinetjänst får du köp- och säljrekommendationer baserad på teknisk analys.

Registrera dig på 3 minuter med BankID

  • Avancerade grafer på lång och medellång sikt
  • Konkreta köp- och säljsignaler
  • Topp 50-lista över de tekniskt mest positiva aktierna
  • Dagens case och marknadskommentar

Färdig teknisk analys på nordiska aktier

Hos Pareto Securities får du tillgång till abbonemanget Investor+ Norden med färdiga analyser av alla aktier i Norden, tillgång till Investtechs modellportfölj och en mängd andra verktyg. Analyserna uppdateras dagligen med bland annat marknadskommentarer, dagens case, börsbarometer och indexvärderingar.

Se videon där CEO Christian Sveen Harto visar tjänsten integegrerad i vår Onlinetjänst.

Observera att Pareto Securities bara vidaredistribuerar analyser framtaget av Investtech. Pareto Securities har inte gjort några ändringar i materialet som är framtaget av Investtech. Läs mer om analyserna från Investtech.

Aktivera Investtech-tjänsten på dina konton

  • Logga in på Onlinetjänsten och gå till Min profil
  • Under Prenumerationer hittar du Tillgång till Investtech. Klicka sedan Aktivera Investtech

När du aktiverar abonnemanget får du en bekräftelse via e-mail och direkt tillgång till Investtechs tjänster via Paretos handelsplattform. Tjänsten kostar 240 SEK i månaden och dras i efterhand från ditt konto.

Christian Sveen Harto

Christian Sveen Harto från Investtech

För mycket information och känslor?

Dagens investerare är överväldigade av mängden information som påverkar marknaden i hög hastighet. Investtechs algoritmer hjälper dig att lägga känslor åt sidan och ger dig objektiva analyser baserade på avancerade matematiska och statistiska modeller. Integrerad i Paretos plattform får du Investtechs dagligen uppdaterade analyser av samtliga aktier i Norden.

Christian Sveen Harto, CEO på Investtech

Om Investtech

Investtech grundades 1997 och är ett ledande norskt sällskap inom forskning på beteendeekonomi och teknisk aktieanalys. Investtechs forskningsresultat används i ett beslutsfattningssystem som analyserar aktier och andra värdepapper. Systemet används varje dag av investerare världen över.

Logo Investtech

Avancerade matematiska modeller och statistisk optimering ligger till grund för analyserna och bidrar till ett objektivt och öppet beslutsstöd. Investtech tillhandahåller prenumerationstjänster online till privata investerare och har varit en ledande leverantör av teknisk aktieanalys till finansinstitut, mäklare och media sedan 1999. Kurser, seminarier och webbseminarier arrangeras både direkt för kunder och i samarbete med partners.

Investeringsrekommendationen har tagits fram av Investtech.com AS ("Investtech"). Investtech garanterar varken analysens fullständighet eller noggrannhet. Varje exponering i enlighet med de råd / signaler som visas i analyserna är helt på investerarens bekostnad och risk. Investtech ansvarar inte för någon förlust, varken direkt eller indirekt, som uppstår till följd av användning av Investtechs analyser. Information om eventuella intressekonflikter visas alltid i investeringsrekommendationen. Mer information om Investtechs analyser finns på informationssidan.

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Bli kund nu

Registrera dig på 3 minuter med BankID.