Låt din förmögenhet växa hos ett ledande mäklarhus

Sedan 1986 har Pareto Securities varit en pålitlig partner för institutionella och professionella investerare. Med en stark position i Norden och en imponerande internationell närvaro erbjuder Pareto Securities dig en unik möjlighet som kan få din förmögenhet att växa. Här är några skäl till varför du bör överväga Pareto Securities Private Banking.

Dela med andra

Möte på Pareto Securities kontor

Pareto Securities

Yes

1. Kombinationen av investmentbank och avancerad handelsplattform

Pareto Securities Private Banking sticker ut genom att erbjuda det bästa av två världar - fördelarna med en investmentbank och en avancerad handelsplattform. Det innebär att du får en ledande lösning för aktiehandel till ett konkurrenskraftigt courtage, samtidigt som du har tillgång till omfattande bolagsanalys och möjlighet att delta i kapitalanskaffningar. Pareto Securities Private Banking är dessutom avgiftsfri för kunder med en portfölj på minst fem miljoner kronor.

2. Breda investeringsmöjligheter

Vi erbjuder ett omfattande utbud av investeringsmöjligheter, allt från fundamental bolagsanalys till avancerad aktiehandel. När du placerar en order säkerställer vår Smart Order Router bästa exekveringen genom tillgång till handel på flera marknadsplatser samtidigt. Du kan även handla med bland annat onoterade aktier, obligationer och strukturerade produkter. Dessutom kan du dra nytta av fondhandel med plattformsavgift vilket innebär att du kan få tillbaka upp till 50% av förvaltningsavgiften.

3. Full tillgång till analyser, konferenser och events

Vi har ett stort team med cirka 50 analytiker baserade i Stockholm och Oslo. Som Private Banking-kund hos Pareto Securities får du full tillgång till våra analyser, som inkluderar: bolagsanalyser, sektoranalyser, makroanalyser, modellportföljer och dagliga morgonkommentarer. Du har även möjlighet att träffa intressanta bolag på exklusiva lunchpresentationer och på våra populära konferenser.

4. Personlig service av erfarna aktiemäklare

Som Private Banking-kund har du direktkontakt med Pareto Securities erfarna aktie- och obligationsmäklare. Du kan dra nytta av det unika transaktionsflödet med riktade emissioner, blockaffärer och börsintroduktioner som erbjuds av Pareto Securities. För ytterligare stöd till dina investeringar har du möjlighet att komma i kontakt med våra analytiker för en närmare genomgång av investeringscasen.

5. Delta i börsnoteringar, emissioner och transaktioner

Pareto Securities är den ledande aktören inom högavkastande företagsobligationer i Norden samt agerar rådgivare vid kapitalanskaffningar för tillväxtbolag. Som Private Banking-kund har du möjlighet att delta i aktie- och obligationsemissioner i den institutionella allokeringsdelen. Det ger dig chansen att teckna för större belopp och samtidigt öka sannolikheten till en gynnsam tilldelning. Vi erbjuder även handel med obligationer på sekundärmarknaden.

6. Private Banking för företag

För företagsägare erbjuder vi samma förmånliga villkor som för privatpersoner. Du får tillgång till en avancerad handelsplattform, transaktionsflöde och analyser. Om du föredrar en fast schablonskatt istället för vinstskatt och vill slippa deklarera dina transaktioner kan du välja att öppna en kapitalförsäkring. Om du vill bli Private Banking-kund räknar vi naturligtvis ihop värdet av din privata portfölj och ditt bolags innehav.

Upplev Private Banking hos Pareto Securities

Sammanfattningsvis erbjuder Pareto Securities en helhetslösning för investerare som söker både expertis och konkurrenskraftiga möjligheter att maximera sin förmögenhet. Med vår starka nordiska position och internationella närvaro låser vi upp möjligheter som får din förmögenhet växa.

Kan Private Banking hos Pareto Securities vara något för dig?

Ta kontakt med oss på privatebanking.se@paretosec.com eller +46 8 402 52 10.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES