Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

Den 7-8 september anordnar Pareto Securities sin årliga Healthcare-konferens. Förra årets konferens lockade mer än 700 svenska och internationella deltagare som hade möjligheten att lyssna på 68 bolag inom Biotech, Pharma och Medtech. Detta år ser vi fram emot ett ännu högre engagemang från deltagarna, bolagen och moderatorerna.

Dela med andra

Pareto Securities’ 13th Annual Healthcare Conference

Pareto Securities

Hälsovårdssektorn har drabbats hårt de senaste året med fallande värderingar. För långsiktiga investerare öppnar detta upp för intressanta investeringsmöjligheter eftersom vi tror på en återhämtning i sektorn.

På konferensen har våra kunder möjlighet att lyssna på ca 70 presentationer från bolag inom både läkemedel , biotech och medtech.

NÄR
7-8 september

ANMÄLAN
Anmäl dig till din mäklare

MODERATOR

Pareto Securities hälsovårdsanalytiker Peter Östling, Dan Akschuti och Christian Lee kommer moderera eventet och ställa frågor till bolagen.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES