BioArctic "En fantastisk progress inom Alzheimers" / Pareto Securities’ 12th Healthcare Conference

Intervju med Gunilla Osswald, vd på BioArctic

Dela med andra

BioArctic

Pareto Securities

BioArctic är ett biofarmaföretag som fokuserar på sjukdomsmodifierande behandlingar, pålitliga biomarkörer och diagnostik för neurodegenerativa sjukdomar med huvudfokus på Alzheimers och Parkinsons. Bolaget grundades 2003 och närmar sig en fas 3 -avläsning (sep2022) för dess ledande läkemedel Lecanemab (BAN2401) i samarbete med Eisai och Biogen.

Senaste höjdpunkter

Det kontroversiella godkännandet av Biogens aduhelm i juni 2021 väckte ett förnyat intresse för Alzheimers och det ligger bakom aktiens starka utveckling i år. I juni beviljade FDA en banbrytande terapibeteckning för Lecanemab, vilket kommer att underlätta och påskynda godkännandeprocesser.

Outlook

Enligt Eisai förväntas resultaten från Ph3 Clarity AD -studien för BAN2401 i september2022.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES