Bonesupports CFO Håkan Johansson: "Fokus är att växa i USA, vi har bara skrapat på ytan"

Bonesupport utvecklar och säljer det syntetiska injicerbara bensubstitutet Cerament, som används vid behandling av skador i skelettet.

Dela med andra

Bonesupports CFO Håkan Johansson:

Pareto Securities

Under Pareto Securities' årliga Healthcare konferens den 14 september 2023 träffar Håkan Johansson som berättar om tillväxten i USA, deras resultat som äntligen vänt till positivt och planerna framåt.

Kort om Bonesupport

Bonesupport är ett företag inom medicinteknik som är specialiserat på att utveckla och marknadsföra injicerbara biokeramiska bengraftsubstitut. Dessa substitut kan omvandlas till patientens eget ben och har även förmågan att frisätta läkemedel. Grundteknologin som ligger till grund för bolagets bengraftsubstitut kallas Cerament. Bonesupport genomför för närvarande kontinuerliga kliniska studier. Företaget har närvaro på den europeiska och nordamerikanska marknaden.

 

Please refer to important disclosures here.

Informationen på denna sida ska inte ses som investeringsråd. Tänk på att placeringar i värdepapper alltid medför en risk. Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. De pengar som placeras i värdepapper kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka hela det insatta kapitalet. Det är viktigt att fortlöpande bevaka sitt innehav och vid behov ta initiativ till åtgärder för att minska risken för förlust.

Dela med andra

Välkomsterbjudande - Pareto Start

Upplev fördelarna med trading hos ett ledande mäklarhus

Registrering med BankID på 3 minuter.

3 SENASTE FRÅN PARETO SECURITIES